Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam siebie dość :((

Czy to jest słowianska uroda czy jaka ?FOTO

Polecane posty

Gość ja już mam tego dość
dziewczyno przecież jesteś ładna! nic nie zmieniaj! a już napewno nie wystawiaj zdjęć na kafe bo zaraz zazdrośnice napiszą ci że masz zmienić wszystko!

Gość To jest uroda rodem z
Izraela Pokaz zdjecie cipki czy masz w poprzek

Gość innymi słowy
baskijska ;D czyt. płw iberyjski więc jak najbardziej ok

dzięki za miłe słowa ale czy to nie czasem pocieszenie? żebym została takim paszczurem jak jestem?? mam grube wary,...jak murzyn jakiś :( wszyscy myślą że to botoks źle się przyjął :( a ja nigdy nie używałam nic...i jeszcze ten nos...kurtkę by można na nim powiesić :(

Gość nos masz normalny
jak na Rebeke

to mówicie że żydowska uroda? wiecie, widziałam żydówki tzn laski z izraela i nawet tam są normalnie blondyny o niebieskich oczach... :o jak ja im zazdroszczę...wszystkim jasnym laskom z Polski i skąd kolwiek...jak bym chciała miec niebieskie oczy :( a czy pasowałyby mi blond włosy czy nie? bo nie wiem czy sie nie przefarbwać całe życie miałam ciemne włosy ;/

Gość innymi słowy
dziwi mnie jak taka ładna (zeby nie napisac piekna) dziewczyna moze byc tak krytyczna co do siebie :) z ust mozna zrobic atut, wiele wokalistek (i nie tylko) o takich marzy. moze w zlym towarzystwie sie obracasz? pozdrawiam.

Gość siódmy zmysł
jesteś jakaś niewyraźna, powinnaś wziąć rutinoscorbin.

jestem krytyczna bo cale dziecinstwo byłam wyśmiewana i uważali mnie za chlopca...tak do 10 roku życia bo pozniej nie pozwoliłam rodzicom obcinać sie na chlopaka ale kompleksy mam do dzisiaj nie wiem co z nimi zrobić....a co do ust to obracam sie w normalnym towarzystwie rówiesników, studentek.... wydaje mi sie czasem że np. faceci myślą "ciekawe jakby mi obciągnęla " ;/ :(

Ja to bym Ci kazal zrobic operajce mozgu,jakby to bylo mozliwe

Gość marzec 2011
Jesteś naprawdę bardzo ładna....ja bym zmieniła jedno.....włosy w sensie poszłabym do fryzjera na cieniowanie , poza tym włosy masz bardzo oklapnięte , powinnas po kazdym myciu uzywac pianki i troszke je wywijac z boku pod góre ......to mała zmiana ale bedzie naprawdę super..... poza tym co moge jeszcze powiedziec masz ladne brwi i oczy , usta tez sa ok , ja mam bardzo male i jest mi z nimi zle wolalabym miec wieksze....Ty się nie martw swoimi bo sa naprawde ładne maluj je delikatnie bezbarwnym blyszczykiem. Moze jkas kredka na oko i bedzie super efekt. Trzymaj sie :)

Gość romeoooo
tak mi się wydaje że ciebie widziałem w den haag w holandii to mogłaś yć ty piekna?

dziękuję za miłe słowa marzec 2011 :) co do włosów to używam pianki loreal chyba ale dzisiaj jeszcze nie myłam i nie czesałam sie :P a to taka poranna fotka...chodzi mi też o fakt że nikt w mojej rodzinie tak nie wygląda...ojciec ma zielone oczy mama szare babcie i dziadkowie mieli niebieskie i jasne włosy , rodzice mają włosy jasny brąz...a ja jakas takaa i co rodzinne spotkanie w większym gronie to rozkmina "do kogo ona jest podobna " :( z kapusty mnie chyba wyjęli 😭 :(

Gość ala ma kota akot ma jaja
a daj jakieś swoje zdjecie ktore jest bardziej wyrazne bo na tym jestes rozmazana i robisz usta w dziubek i ciezko jest okreslic co mona by bylo zmienic a co nie

dziękuję za miłe słowa marzec 2011 :) co do włosów to używam pianki loreal chyba ale dzisiaj jeszcze nie myłam i nie czesałam sie :P a to taka poranna fotka...chodzi mi też o fakt że nikt w mojej rodzinie tak nie wygląda...ojciec ma zielone oczy mama szare babcie i dziadkowie mieli niebieskie i jasne włosy , rodzice mają włosy jasny brąz...a ja jakas takaa i co rodzinne spotkanie w większym gronie to rozkmina "do kogo ona jest podobna " :( z kapusty mnie chyba wyjęli 😭 :(

Gość ale ma jajaa dasz j
a dasz bardziej wyrazne zdjecie bo nikt ci nie powie nic sensowngo przy tak nie wyraznym i jeszcze orbisz usta w dziubek do tego

Gość romeoooo
he he to co powiesz mi piekna czy to bylas ty wtedy w holandi?

Gość ale ma jajaa dasz j
a dasz bardziej wyrazne zdjecie bo nikt ci nie powie nic sensowngo przy tak nie wyraznym i jeszcze orbisz usta w dziubek do tego

Gość romeoooo
to co powiesz mi czy to ciebie moglem widziec w den haag w holandi?

Gość safdfgsdsadfsadfah
mam siebie dość :(( Co prawda zdjęci złej jakości,ale z niego jednak widzę że jesteś niemal moim ideałem,piesze niemal bo całej Cie nie widać i ta jakoś zdjęcia nie jest zadowalająca.Uwielbiam dziewczyny o ciemnych oczach(im ciemniejsze tym lepiej),o czarnych włosach i o pełnych ustach.Jeszcze jakbyś była wysoka to już w ogóle byłoby świetnie :) Więc jak dla mnie jesteś śliczna :) szkoda że się nie znamy,to może bym Cie wyciągną z tych kompleksów :P

Gość romeoooo
no proszę cie powiedz mi czy to ty... bo jak tak to moze bysmy sie spotkali na jakies piwko?? coo bardzo mi sie spodobalas i chcialbym cie poznac blize...

Gość safdfgsdsadfsadfah
Na tym z nk jesteś w takiej pozie że jeszcze ciężej coś z niego zobaczyć,może udostępnij jakieś gdzie jesteś widoczna z twarzy od frontu :P