Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiki tiki

martwię się

Polecane posty

Gość tiki tiki

Oboje z mężem pracujemy. Po opłaceniu wszystkiego zostaje nam do zycia 600 zł to jest 20złx30 dni dalo by się przeżyć, gdyby nie fakt , że mąż potrzebuje na dzien 1 paczki fajek za 10 zł i 2 piwek po pracy, no to zostaje jakies 3-4 zlote :/ odkladam na konto oszczędnościowe co miesiąc 200 złotych ze swojej wyplaty na czarna godzine i uzbieralam już 500 zlotych ale jak brakuje d zycia to wyjmuje z tego konta. Mąż obiecuje że rzuci fajki...kiedyś, ale jakoś nie widać chęci po jednym dniu bez papierosa jest zmierzły, wściekły apatyczny i wiem że jak mu nie dam na fajki to pożyczy od mamy albo od kogoś z pracy :/ a nie cierpię pożyczania , bo z czego odda? Uważam tez że przy naszej obecnej sytuacji finansowej powinien się wstrzymać z tym piwem albo chociaż ograniczyć, całkiem mu nie zabronię się napić piwa, ale kurde jeść też trzeba! to jest ważniejsze. Nie wiem jak do niego dotrzeć, gadam z nim o tym ale kasa to temat drażliwy. A on po prostu lubi piwo, ma stresująca pracę i uważa ze mu sie należy odrobina przyjemności :/

Gość pizgam z wszystkiego
to może inaczej zrekompensuj mu tą przyjemność ? durexy nie są takie drogie. zawsze to lepsze dla faceta niż piwo. no przynajmniej powinno. swoją drogą porozmawiajcie tak szczerze. udobruchaj go, może zmięknie.

Gość tiki tiki
z sexem nie ma problemu, kochamy sie prawie codziennie

Gość pizgam z wszystkiego
fajnie Ci ! :[ kurcze, to ja już sama nie wiem. szczera rozmowa i tyle.