Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba umre ze stresu

jak myślicie

Polecane posty

na początku lutego spałam z chłopakiem,bez zabezpieczenia,nie zrobił tego do środka tylkko na brzuch.Dziś okres spóźnia mi się trzy dni,pojwiło się plamienie,bolą mnie jajniki,cały miesiąc mam mdłości o różnych porach dnia.Zaznaczam ze mdłości i bole podbrzusza miałam już pare miesięcy wczesniej(coś z hormonami pewnie nie tak jest).Czy jest możliwość że brak miesiączki to może być ciąża?bo ja w to wątpie ale czasami mam takie myśli że stał się cud i pech i jestem w ciąży.Co sądzicie?

Gość Mi_92
Myślę, że jeśli był to sex bez zabezpieczenia to zawsze jest taka możliwość. Przed wytryskiem wydostaje się z penisa płyn, w którym też znajdują się plemniki, więc może twój chłopak nie zdążył wyciągnąć go przed tym. Ale najprościej jest zrobić test... Powodzenia!

Gość misiunia93
mam podobny problem tylko ze Moj chłopak załozył prezerwatywe troche pozno..( emocje ;p) dzis robie test. nerwy mam w strzepach... od tyg mam bole podbrzusza , nie moge nic zjesc.., zmeczenie.. okres spoznia mi sie 2 tygodnie

misiunia z testem poczekaj do jutra! rano go zrób, żeby był wiarygodny. swoją drogą dwóch tygodni spóźnienia tak nie wiedząc co się dzieje chyba bym psychicznie nie wytrzymała.. bez kitu.