Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PINKGIRLPLAYBOY1

ON JEST W WIEZIENIU A MIELISMY SIE POBRAC CZY JEST TO MOZLIWE GDY ON SIEDZI?

Polecane posty

czytałam kiedyś taki artykuł o ślubie w więzieniu jest już po wyroku?

Gość theana
mozna wziac slub.

Oczywiście można zawrzeć związek małżeński z aresztowanym jak i ze skazanym. Pytanie tylko po co wiązać się z kryminalistą?

U nas dziwna sytuacja poniewaz siedzi za cos czego nie zrobił.Tyle moge powiedziec.Dziekuje za odpisy.I jescze jedno gdzie mam sie kierowac co do tego slubu? kogo zapytac?

Gość taa samych niewinnych
zamykają :P

Gość lauraaaaaa.........
ja bym tez sie nie pchala na faceta ktory siedzi.... nie wiem to juz jednak dla mnie za duzo..

Po co jej rady dajecie? Nie widzicie, że to panna z rynsztoku?

facet jest niewinny ha ha ha A niech bierze ten slub, bedzie miala ładne fotki i miłe wspomniena. Laska ma pewnie z 18 lat i mysli ze wie o zyciu wszystko

Ja myślę, że jet z patologicznego środowiska. Tam są takie idiotki, co wierzą, że mężczyzna, który traktuje je jak worek na spermę, naprawdę je kocha.

Gość lauraaaaaa.........
o masakraaa.. ale jedziecie tutaj z koksem, zaskakujac swoja szczeroscia :P , wlasnie bylam ciekawa ile autorka 18-20 ? i czy dlugo byla z tym kolesiem? a swoja droga skoro niewinny to jak i czemu go zlapali? moze nie jest niewinny a ty nawet nie wiesz.. a slub chcesz brac...

Gość A-tech
Dziewczyna najpierw pisze ''podejzewam ze posiedzi troszku'' a potem ''siedzi za cos czego nie zrobił''. To kupy się nie trzyma. Jak można podejrzewać, że posiedzi długo skoro wie się iż jest niewinny i tego za co go aresztowano nie zrobił. Gdyby był niewinny po rozprawie zostałby uniewinniony i wyszedłby i ona doskonale o tym wiedziałabym, a nie zakładała długą odsiadkę.

Bo to jest myślenie środowisk patologicznych, a raczej bezmyślność.

A co maja pierśi do tego .Ludzie opanujcie się !!!!!!a co do wyroku to rozmawiałam z adwokatem!!Który mnie tak poinformował!!!!!!Dobra widze ,że co poniektórzy zmuszaja mnie abym opowiedziała dlaczego mój partner siedzi!a co do wieku to mam 23 lata.W styczniu mielismy pozar spalił nam sie dom ucierpiał na tym mój synek!!!!który był w pokoju a od tylnej cześc zaczeło sie palić przez to maluszek doznał różnych obrażeń wyladował w szpitalu a lerkarze stwierdzili ,że malec został pobity!!!!!dom zaczał sie palić dlatego że instalacja kiedys w nim była żle połozona ,stwierdził elektryk.I przez taka głupote posadzili mojego partnera,który ryzykował życie wszedł do tego pokoju i uratował moje dziecko z sufitu wszystko spadało ,szkielet domu tylko się uratował.

Gość niezla bajeczka
uratowal dzeciakowi zycie i za to poszedl siedziec.. a gdzie jest swistak?

Widze,że wiekszosc ludzi to parapety no cóż gdyby Bóg stworzył nas wszystkich inteligentnych to teraz nie siedziałabym i nie czytała niektorych głupich wypowiedzi.Podaje gg 34341481

Ojj...szczerze nie wiązałabym się z kimś kto ma więzienie na karku albo odsiaduje wyrok... ;]

Idz do urzedu stanu cywilnego i powiesz jaka jest sytuacja. Wez sobie moja rade do serca i poczekaj jak wyjdzie bo slub w wiezieniu jest smutny. A pierdziel zmienia ludzi...