Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyia86

Są zaproszenia od Ceci!

Polecane posty

Gość Zyia86

Dostaliśmy w końcu zaproszenia od Ceci! Są śliczniutkie i wspaniałe. Cudowne, piękne! I dużo! Dokładnie takie jak chcieliśmy. :)

Gość no to no no
Pochwal się, wrzuć zdjęcie.

Gość księżniczka pustogłówka zia
wysyła teraz zdjąteczka i foteczki tylko na maila - zajrzyjcie na jej wątek na SiW ;) jakim sposobem głupota tak potężna nie potknie się o własne nózie rozbijając z hukiem nosek - to juz chyba tylko miłosierdzie Opatrzności to sprawia ;)

Gość A co to ta Ceci??
jw

Gość dawajcie linki
do jej nowych wypowiedzi ;) z gazety

Gość Bardzo ładne
te zaproszenia ale nie wierze ze ktos sprowadza kartki z nowego jorku!!! Może to są tylko jej przechwałki?

Gość Zyia86
Hej dziewczyny. Dziękuję za miłe opinie o naszych zaproszeniach. Mam jednak dylemat, czy na trzeciej stronie umieścić motylki letterpressem czy po prostu wydrukować? To jest strasznie ważne dla nas. Mój M. mówi, żeby jednak dorzucić trochę więcej pieniążków i letterpressować. W sumie też tak myślę, bo nie ma co oszczędzać na tak ważnej rzeczy. Acha, pytałyście o nauki przedmałżeńskie. Chciałam kupić korespondencyjny kurs przedmałżeński, ale nie mogłam znaleźć. Może ktoś z was, dziewczyny, może pomóc? Chodzi o to żebym nie musiała uczęszczać na te nudne kursy - wiecie o co chodzi. ;) Wolę się skupić na dopracowywaniu naszyego Ślubnego Emblematu. Kurs chcę zrobić korespondencyjnie lub przez Gadu-Gadu, bo nie mam kompletnie czasu na te normalne. :)

Gość Nie szkoda ci czasu??
Na takie podszywy glupie? Macie duzy problem, Zia juz dawno na forum nie ma a wy dalej...

Gość autoreczko autreczko
oczywiście, dam ci namiary na zenona ma w domu w piwnicy dobrą drukarnię i drukuje wszystko, zaświadczenia itd cuda wianki co tylko chcesz nauki też druknie że macie niby skonczone także nie ma problemu tel 0700-69-69-69 dzwonić po 23 najlepiej bo wtedy wraca z monopolowego ale będzie git. A jak tam wasze makaroniki? już się pieką? przecież najwyższy czas. Daj znać. Celinka spod trzynastki bierze trochę więcej za drukowanie bo 1000zł od karteczki więc nie wiem czy taka opcja was interesuje. :classic_cool::classic_cool: