Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crivelli

prośba (mini-ankieta)

Polecane posty

Gość crivelli

Witam, Potrzebuję chętnych do odpowiedzenia na parę pytań. Robię research związany ze swoją pracą dyplomową. Odpowiedzi nie będę nigdzie przeze mnie publikowane. Będę wdzięczna za (szczere!) odpowiedzi, chcociaż na parę pytań. Oto one: 1. Jak oceniasz swoje zarobki? (skala 1-10) 2. Jak oceniasz swój standard życia? (skala 1-10) 3. Jakie codzienne obowiązki sprawiają Ci najwięcej trudności/są najbardziej uciążliwe? 4. Gdybyś miała wskazać czynności lub obowiązki, które najchętniej usunęłabyś ze swojego życia, to co by to było? 5. Czy korzystasz z pomocy osób trzecich w wypełnianiu pewnych obowiązków? Jeśli tak, to jakie są to obowiązki? (np. opiekunka do dziecka, catering, sprzątanie domu) 6. Jeżeli nie dlaczego? 7. Biorąc pod uwagę codzienne życie, co nazwałabyś swoim największym problemem? 8. Jaką sferę życia zaniedbujesz najbardziej? Na co chciałabyś mieć więcej czasu? 9. Co jest dla Ciebie najważniejsze? Odpowiedzi można przesłać do mnie również mailowo na crivelli@gazeta.pl Z góry dziękuję wszystkim, którzy zdecydują się mi pomóc :)

Gość crivelli
nikt się nie zdecyduje? :)

Gość a ja sie zastanawiam
1- 9 WSZYSTKO CHUUJ !

Gość ankaskakankakrzywekolanka26
1. 5 2. 5 3. Sprzatanie, gotowanie 4. Sprzatanie, gotowanie 5. nie 6. Nie mam pieniędzy na to 7. brak szczescia i pieniedzy 8. Na czytanie 9. Szcescie

Gość prawdomówna Gośka.
1-4 2-6 3-wstanie z łóżka 4-sprzątanie 5-zakupy 6-sama zrobię wszystko naj:D 7- lenistwo 8- życie towarzyskie, ale to nie przez czas a brak kasy i lenistwo:D 9-wnuczka.

Gość crivelli
Dziękuję wszystkim, którzy dotychczas odpowiedzieli i zachęcam innych. Wasze odpowiedzi są dla mnie bardzo pomocne :)

Gość Bzdury piszesz aż przykro
czytać :O Tego typu danych nie możesz wykorzystać w żadnej pracy magisterskiej, chyba że masz pracę na zasadzie 'plotki z magla' :O do każdej innej musisz zrobić profesjonalną ankietę, której wyniki będą do wglądu

Gość crivelli
To nie jest praca teoretyczna, lecz praktyczna. Potrzebne mi jest to do projektu. Proszę nie oceniać z góry, bez znajomości sytuacji. Pozdrawiam.

Gość hello ello
1. Jak oceniasz swoje zarobki - 3 2. Jak oceniasz swój standard życia? - 6 3. Jakie codzienne obowiązki sprawiają Ci najwięcej trudności/są najbardziej uciążliwe? - prasowanie, odkurzanie 4. Gdybyś miała wskazać czynności lub obowiązki, które najchętniej usunęłabyś ze swojego życia, to co by to było? - prasowanie, odkurzanie 5. Czy korzystasz z pomocy osób trzecich w wypełnianiu pewnych obowiązków? Jeśli tak, to jakie są to obowiązki? (np. opiekunka do dziecka, catering, sprzątanie domu) - prace porządkowe w domu, opieka nad dzieckiem 6. Jeżeli nie dlaczego? ------------- 7. Biorąc pod uwagę codzienne życie, co nazwałabyś swoim największym problemem? - kontakt z byłym, który jest ojcem dziecka 8. Jaką sferę życia zaniedbujesz najbardziej? Na co chciałabyś mieć więcej czasu? - na przyjaciół, dla których nie mam w ogóle czasu 9. Co jest dla Ciebie najważniejsze? - zdrowie, rodzina, bezpieczeństwo finansowe