Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszczeNieŻonkaAleNiedługo

Uroczysty obiad

Polecane posty

Witajcie:) Z narzeczonym rozważamy dwie opcje wesela: -remiza (taniej, ale więcej wkładu własnej pracy) -restauracja- (drożej, ale ładniej). Pozostaje pytanie o tzw . Uroczysty obiad. Sytuacja wygląda tak, że mamy zaprzyjaźnioną orkiestrę- z chęcią zagrają nam na ślubie, ale nie uważam, że ze wszystkimi 40 osobami chcę się bawić na weselu, a wypada ich zaprosić na uroczysty obiad. Pozostaje pytanie, czy lokale mają opcję cenową (i czy w ogóle organizują coś takiego jak stół tylko na obiad dla x osób) uroczystego obiadu bez reszty menu? Bo w remizie to nie problem dogadać z kucharką, a w lokalach w cennikach widzę opcje za całe menu weselne.

up

wie ktoś coś w tym temacie? :) Napiszcie :) Bo nie wiem czy jest sens jeździć po salach w ogóle , jeśli to nie jest możliwe

Gość huhuhuuuuuu:D
wszystko się da.

Ale ma ktoś takie doświadczenia związane z taką pokrętną organizacją? Bo ostatnie wesele w remizie na jakim byłam - byli goście na obiad, ale tam żadnych stale przydzielonych miejsc itp... A w restauracji, gdzie każdy ma swoje krzesełko a nie ławkę do siedzenia to już trochę inna bajka...

up

Gość o matko, jasiek
może po prostu popytaj w konkretnych restauracjach, nie łatwiej??