Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaaa88888889

zabijcie mnie prosze? bo niechce juz zyc zdradzona po raz3:(

Polecane posty

Gość niuniaaaa88888889

:( moj chlopak ktoremu wybaczylam to ze spotykal i pisal z inna po 2 tyg znowu do niej pojechal a mnie olal a ja chora leże w łóżku i placze.. jak moglam byc taka naiwna heh :( jeszcze dzwonil i powiedzial ze jedzie na miasto.. bo slyszalam jak samochodem jechal potem juz nie odbieral teraz zadzwonil ze jest juz przed domem i sprzata w samochodzie a ja mowie ze rozmawiam z jego siostra na gg wlasnie i mowi ze jak o 14 wyjechales z domu to cie niema to sie rozlonczyl aa zanim sie rozłonczyl slyszalam w tle jak by byl na peronie gdzies bo te zapowiedzi ze pociag odjedzie z tego peronu i sie rozlonczyl jak on tak moze:( wescie mnie tu nawyzywajcie jaka bylam glupia ze mu wybaczylam wtedy to moze mnie to jakos podbuduje zebym go znienawidzila..:((((((

Gość IMO13690
A mogę Cię zerżnąć zanim zabiję?

To tp raczej madrej odpowiedzi nie dostaniesz:( jedyne co mozesz zrobic to go olac...tak jak on ciebie...ja tez to przezyłam, uczucie straszne, czujesz sie jak zywkłe zero...;(olej go!

Gość niuniaaaa88888889
bylam z nim 6 lat ale to chyba jasne ze to koniec teraz juz tylko nie rozumiem po co te klamstwa powiedzial by normalnie ze chce sie rozstac i by sie nie odzywal nie wiedziala bym co robi itp a on jeszce rano wydzwanial udawal jak by bylo normalnie pytal jak sie czuje itp przeciez to jest takie podle jak tak mozna nie rozmumiem:(((( chciala bym umzec ale tego nie zrobie..

Gość IMO13690
I następna będzie zawodzic: "buhuhu ,ale po co te kłamstwa?!" Po ladaco, kurwa. Kończ to, zerwij wszelki kontakt i ogarnij się.

Rzuć w cholerę. Pełno facetów na świecie. IMO->opanuj się!

Gość niuniaaaa88888889
tak tez zrobilam 2 miesiace temu zerwalam kontakt ogarnelam sie i bylo ok to po 2 miesiacach mi nie dal zyc wydzwanial wypisywal plakal blagal o przebaczenie robil wszytko zebym mu wybaczyla nawet razem zadzwonilismy do tej dziewczyny zeby jej powiedziec ze my do siebie wrocilismy i zeby juz dala mu spokoj bylo super 2 tyg juz nie chowal telefonu wsyztko sumer i nagle bum zaczelo sie wczoraj juz jakies glupoty kazal mi spadac itp wiedzialam ze cos jest nei tak ze pewnie znowu z nia gada i pisze i ona chce sie z nim spodkac wiedzialam ze jej ulegnie i ulegl a tam juz nawet nie mam czym plakac do tego mam grype zoladkowa ledwo zyje

Jak ten facet ma Cię w ogóle traktować poważnie, skoro wie, że co by nie zrobil to i tak do niego wrócisz.. Poplaczesz, pomarudzisz ale i tak wybaczysz... Trochę pewnośi siebie, 6 lat może i dużo, może i mieliście milion planów na przyszlość, ale co z tego? Czy to oznacza, że można dać się z piachem zmieszać jakiemuś facetowi? Może czas najwyższy zamias plakać wziąć się w garść i mu pokazać gdzie raki zimują?!!! Niech spada sobie do tej dziewczyny, musisz uwierzyć że sobie bez niego poradzisz... Na nic jego obietnice (ewentualne) poprawy, ktoś taki się nigdy nie zmieni, widocznie dopadlo go znudzenie sltalym związkiem. Pokaż mu, że jesteś silna, że masz go w dupie, że drzwi do Twojego domu są dla niego już zamkniętę.. Trochę sily życiowej....:/

Gość NOrmalnyyyyyy
Nie jest ciebie warty, znajdziesz innego

Naucz się z tego czegoś na przyszłość. Ja po zdradzie nie pozwoliłabym wrócić. Choćby nie wiem co. Skoro poszedł z inną znaczy, że nie kocha. Schodzenie się po czymś takim to poniżanie samej siebie. Zrobił raz to zrobi drugi. Ja szanuję siebię i nie będę z kimś kto mnie nie kocha i nie szanuje

"bylam z nim 6 lat" nie ilość, ale jakość jest ważna dziecinko, na siłę to możesz z nim być i kolejnych 20, tylko po co?

Gość IMO13690
To na chuj teraz płaczesz? Sama jesteś sobie winna. I nie, nie ogarnełaś się: 1. Nie zerwałaś kontaktu 2. Wybaczyłaś (kretynka) 3. Dwa miesiące to gówno nie czas PS. Będe wypowiadał się jak jest mi wygodnie, a jeśli panienkom nie pasuje ton moich postów, to kurwa nie czytać.

Gość NOrmalnyyyyyy
heh, zadna milosc nietrwa wiecznie. chyba ze w opowiesciach!!!!

IMO-> mi chodziło tylko o pierwszy post. Normalnie prawie jak Faith

Gość IMO13691
Pierwszy post celnie odpowiadał na głupote zawartą wtemacie. Na treść nie odpowiedziałem, bo nawet czytac nie chciało mi się tego typowego, ckliwego gówna.

Gość niuniaaaa88888889
macie racje ani on pinkny ani madry i jeszcze zdrajca niech sobei z nia bedzie zobaczymy jak dlugo ona mogla by sobei znalesc ladniejszego 100 razy bo ona jest bardzo ladna i nie wiem co ona w nim widzi ma dopiero 17 lat on 23 skonczone zobaczymy jak dlugo potrwa ich milosc..