Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lihysdgfvkjuyebvcukwefrv

Nienawidze mlodszej siostry!!

Polecane posty

mala puszczalska suczka:o W wieku 16 lat 2 razy zażywała postinor:o W wieku 19 lat urodzila dzieciaka, którego teraz podrzuca komu moze, zeby sobie wyjsć z domu:o w grudniu skonczyła 20 lat i w tej chwili jest w 4 mieisacu ciąży:o jak chrzcili syna to podpisali papiery ksiedzu, ze w ciągu roku sie ochajtają, ślubu oczywiscie ani widu ani slychu, a kolejny dzieciak w drodze:D zanim dojdzie do 30 to 7 jeszcze urodzi, bo nie potrafia się lamagi zabezpieczyć:o wielka z niej studentka, a każdy egzamin zawalony:o ciagle wyje po kątach, bo ją fagas w ciula robi i non stop sie wykręca przed opieka nad dzieciakiem, kasy oczywiscie nie daje, bo to on zarabia, a ona w ciąży w castoramie towar na polki wyklada:o A teraz jeszcze sobie wymyślila ze wprodzani się do domu z powrotem bo im sie znudzilo na swoim:o szlag mnie trafi normalnie jak się te dwa nieroby wprowadzą:o zarośniemy brudem, bo posprztać po sobie nie potraią:o będe latała za nimi za scierą:o

no wieźcie cos powiedzcie:o

A co tu można poradzić? Trochę już za późno teraz trzeba się z tym zmierzyć. Może to niesprawiedliwe, ale rodzina to rodzina. Pewnie gdybyście się od niej odwrócili to by sobie nie poradzili a Twoi rodzice mieli by poczucie winy.

ja nie chce rad, ja chce zebyście po niej pojechali, wtedy mi zrobi sie lepiej:D:D:D

Skoro Ty jesteś taka dorosła,weź ją za rękę i zaprowadź do gina/:/

Ona jest gorsza niż Trzecia Rzesza. :( Wiem, że to wykładanie towaru w CASTORAMIE to bujda - tak naprawdę ona zarabia na pieluchy pod latarnią. Czy mróz, czy śnieg czy chuj wie co, to stoi tak toto i macha na przejeżdżające pojazdy,

Hmmm po tym co piszesz sama nie wykazujesz dużo większej odpowiedzialności. To Twoja młodsza siostra? To może Ty spróbuj na swoim? Będziesz miała upragniony spokój z dala od rodziny :) ( zastanów się tylko czy nie bedzie Ci ich brakować)

to były podszywy:o

to były podszywy - teraz powiem coś naprawdę: jej facet wiecie kim jest?! alfonsem w agencji do chuja pana! dziwki ochrania alfons jeden pfffffffffffff! a kiedy ja go poprosiłam czy mogę pracować u niego to mi napluł na buta :(

Flavka wolę unikać Ciebie :( Podszywy przynajmniej mówią mi prawdę a ty to jakbyś chciała a nie mogła.

Gość hwr6u
Najlepsze co możesz dla siebie zrobic to wyprowadź sie,unikniesz codziennej opieki nad dzieckiem i sprzatania po nich,serio ja bym tak zrobiła.

Gość moge ja dopalic
ladna ta twoja siostra ?

Gość młodsza siostra starszej siost
Moja strasza siora jest gorsza. :O Jej mąż zarabia 2500 pln, ona na pół etatu 1600 zł, mieszkanie mają własnościowe (po dziadku - czynsz 250 zł) zero kredytów, zero długów... a NON STOP jęczą jaka u nich bieda. Do tego doszło, że moja matka CODZIENNIE gotuje im obiad i mój tato im zawozi, bo mój szwagier nie przyjedzie bo... OSZCZĘDZA PALIWO. Teraz im dzieciak zachorował i moja siostra przywiozła rodzicom recepty do wykupienia. :O My ledwo koniec z końcem wiążemy - ja korepetycji udzielam, żeby rodzicom pomóc finansowo (robię zakupy do domu), dzieckiem sąsiadki się zajmuję, , by rodzice nie musieli mnie ubierać - a siostra i szwagier doją nas jak mogą. W końcu się wkurzyłam i wygarnęłam siostrze to się zaperzyła i odpowiedziała, że nie mają pieniędzy bo wolą oszczędzać zamiast rozpieprzać kasę. Nienawidzę jej tej dziadówy.

Gość moge ja dopalic
spoko oszczedzanie, dojenie od kogos a swoje kisic. gadanie siostrze nic nieda powiedz szwagrowi przy rodziniie czy mu niewstyd. opisz jak jest u was a jak unich. np na swieta.