Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybiczekulka

ja juz nie mam sil nie wiem co robic to chyba jakas klątwa

Polecane posty

Gość rybiczekulka

mam 22 lata i odkad pamietam wszytsko mi sie niesczesci.szczescie do mnie idzie a zaraz mnie omija:( z facetami ciagle trafiam na dziwnych typow,z praca zawsze ktos inny dostaje prace o ktora ja sie staram, lecze sie na depresje odkad pamietam i teraz chodzilam na terapie na nfz ale nie przedluzyli mojej terapeutce wiec zostalam na lodzie bo nie stac mnie na prywatne wizyty,zaczelam chodzic na silownie dla lepszego samopoczucia i tyle co zaczelam chodzic to zamykaja bo wlascicel sie zadluzyl... mam juz dosc,czuje,ze cos zlego nade mna jest:( w domu ciagle awantury przez tate ktory niszczy mnie psychicznie chyba nieswiadomie...ja juz nie mam sil prosze o jakies rady... czy mozna kogos przeklnąć?jak to odczynic?

Gość ehhhhhe
przez tydzień trzeba pić mocz sąsiada z wąsami

Gość ehhhhhe
koles to może z tobą w polu robi durnoto wsiowa

Gość erfgbthjnmyjk,
wspolczuje, nade mna tez jakas klatwa wisi nawet nie mam sily opisywac swojego kurwa szczesliwego zycia...

Gość rybiczekulka
a moze sa jakies sposoby zeby odczynic urok lub klątwe?

Mam bardzo podobnie. Trzymaj się. Będzie dobrze. Niech Jezus Chrystus będzie z Tobą.

Gość olsztynka
taaa klatwa :D jak macie leniwe dupy, malo zapału do działania to zwalacie na klątwy hahahhahahahahahhahaha

Gość erfgbthjnmyjk,
milutkaa111 moze idz do terapeuty??? psychologa?? glupia krowo, czytaj ze zrozumieniem kurwa mac! jak mnie denerwuja takie tepaki jak ty, chyba napisala ze nie ma kasy

Gość rybiczekulka
rozmowa z ksiedzem?ja juz nie mam sil

Gość erfgbthjnmyjk,
olsztynka kurwa klątwa w moim zdaniu to przenosnia idiotko

Codziennie się módl i wiernie popieraj Platformę Obywatelską. Przełamiemy tę klątwę, a ci którzy ją rzucili spłonął w ogniu piekielnym.

Gość rybiczekulka
super nie ma to jak zasmiecic topik:(chcialam jakies porady od osoby ktora tez to ma ...

Gość erfgbthjnmyjk,
olsztyna, wymysl cos na wyzszym poziomie zalosna kreaturo

Gość Jan Gałuszka
Witam, nazywam się Jan Gałuszka, rzucaniem i zdejmowaniem klątw i uroków zajmuję się od 1987 roku, Kiedyś robiłem to tylko po to żeby zarobić lecz teraz dochodzi do tego misja niesienia pomocy innym. Jeżeli masz problem z osobą która nie daje ci żyć, jeżeli twoja ukochana cię zostawiła, ja mogę ci pomóc. Pomyśl i przyjmij pomocną rękę. Proszę się zgłaszać na ten e-mail : janklatwyiuroki@gmail.com