Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja200000

Możliwe że jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość ja200000

Boję się że jestem w ciązy, kochałam sie z chłopakiem 3 miesiące temu, jednak brałam i nadal biorę tabletki antykoncepcyjne, zawsze regularnie, nie pominełam niczego. Nie mam żadnych objawów, czuję się dobrze, ale ostatnio zauważyłam że mam większy brzuch, może to troche głupie ale boję się. Robiłam test niedawno i wyszło że nie jestem w ciąży, jednak mam nadal obawy.

Gość Asiekk
A słuchaj ile po spodziewanej miesiączce robilas test? Ogolnie to prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy jest znikome poniewaz bierzesz reguralnie tabletki.

Gość ja200000
robiłam kilka dni temu, za tydzień będe miała znowu miesiaczke

Za wczesnie nic Ci nie pokaze. ja robilam test przed @ i tydzien po i wyszedł mi negatywny. a zrobilam 3 tygodnie po spodziewanej @ i wyszedł pozytywny :)

Gość ja200000
ale co za wczesnie ?? przed okresem ?? przypominam że spodziwam sie jak coś to już ponad 3 miesięcznej ciąży więc to chyba ma małe znaczenie kiedy wykonuje ten test, co ?? jak to jest

No to jak tyle nie masz okresu a test wychodzi Ci negatywny to LOGICZNE ze w ciazy nie jestes. Mozesz miec jakies problemy hormonalne bądz z jajnikami

Gość ja200000
no własnie mam miesiaczke normalnie....

Gość ja200000
no bo ten brzuuuuch :( porównywałam do innych tak mniej więcej i już sama nie wiem co myśleć, fiksuje chyba :( boże już nigdy żadnego seksu :D hehehe

Gość ja200000
no tak, ostatnio mało sie ruszam w sumie, siedze w domu, sporo jem, ogolnie na wadze nie przybyło tylko brzuch jakiś nie taki :( poza tym już z tego wszystkiego nie dawno zaczęły mnie chyba jajniki pobolewać :( koniecznie musze zrobić jeszcze jeden test. Ale narazie nie mam takiej możliwości :(

Gość ja200000
Dobra, mimo wszystko dziękuję za słowa otuchy :) okaże się... co będzie.

Gość ja200000
...

Brzuszek.Net to portal społecznościowy dla kobiet w ciąży. Chcesz dowiedzieć się więcej na jej temat, podyskutować na forum o ciąży zapraszamy do serwisu Brzuszek.Net Możesz poznać tu ponad 10 000 obecnych i przyszłych mam. Nasz Kalendarz ciąży zawiera filmy USG i fotografie z danego tygodnia ciąży. Jesteś w ciąży? Nie czekaj, dołącz do nas! http://www.brzuszek.net/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce