Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna, załamana, bezsilna

Alkoholizm... Jak z tym walczyć? POMOCY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ertteteet
kiedys jak ojciec był pijany to mnie zgwałcił ale w sumie było to przyjemne doznanie a po wszystkim wypiliśmy połóweczkę Absolwenta na zgode

Gość ertteteet
23:27 to podszyw i reszta tez nie moje... widac ludzie maja radosc z podszywowo w tym temacie

robie starej zdjecia jak jest pijana i szczy w gacie a później wrzucam je na NK i Facebooka

Gość ertteteet
*i reszta ktora bedzie tez nie moja

Gość Fifi30_30
Powiem Ci jak ja to zrobiłam że mama poszła wkońcu na leczenie. Na samym początku udałam sie do gminnej poradni rozwiazywania problemów alkoholowych Oni wysyłaja najpierw wezwania itd Jak dostała pierwsze to był ogromny dym ze nie ma przecież zadnego problemu itd Pózniej było drugie wezwanie i trzecie nie poszła wogóle a oni dalej nie reagowali Trwało to pare tygodni. Ja nie dawałam za wygrana poszłam tam jeszcze raz i jeszcze raz Jak pytałam gdzie jeszcze moge sie udać z tym to każdy twierdził że nigdzie Wtedy był to dla mnie koniec swiata załamałam sie totalnie Wkońcu w jakiejs przerwie parodniowej jej picia namówiłam ja żeby pojechała ze mną do terapeuty Już wtedy była wykończona tym chlaniem chuda jak patyk i spuchnieta na buzi....cdn

Przestańcie się podszywać. Ktoś kto tu pisze chce rady pomocy zrozumienia a nie nabijania się.

Gość Kataruna
Co za kretyn/ka się tu podszywa, ludzie mają poważne problemy a tu taki imbecyl się wpieprzaz buciorami.

Gość malenka milosc
kurwa, dzieci wróciły z imprez bo mamuśki nie pozwoliły dłużej niż do 23 i podszywy się zaczynają że wam się chce...

Jak myślicie jak starych wywale na odwyk albo psychiatryka to moge przejąć ich majatek ?

Gość malenka milosc
ja mialam zaje bista impre z denaturatem i bimberem

Gość malenka milosc
Stara mi zwiała przez komin po flaszke i wróciła rurą odpływowa od zlewu z półlitrówką w ręce

PRZESTAŃCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cieszy was to że się podszywacie? fajną macie zabawę dzieciaki?

Ojciec mi dzis obiecał pokazać jak sie robi z ruskiego spirytusu i bejcy Johna Walkera

moja stara szcza na dywana

Gość malenka milosc
"bimberem" buahahahahahahaah

Gość ertteteet
a umiesz robić finlandie żurawinową z denaturatu , domestosa i dżemu truskawkowego z Biedronki ? u mnie to rodzinna tradycja

:(

Gość malenka milosc
a mój dziadek miał powiedzenie "po borygo dobrze sie rzygo "

kurvva cukier zdrożał i jak tu bimber pędzić w tych warunkach ?

moja mamcia mawia: kto wiecej wypije wiekszego wali pawia

Gość Fifi30_30
... o dziwo sie zgodziła Już sama wtedy wiedziała ze potrzebuje pomocy ale nie umiała sobie z tym poradzic Jezdziła do tego terapeuty troche nie piła Nie piła na umór ale popijała... W końcu zaczeła z powrotem Straszyli ja sądem itd nic nie pomogło Ile ja nerwów zjadłam wtedy to sie w głowie teraz mi nie miesci jak ja to wszystko wytrzymałam A z czasem doprowadziła sie do takiego stanu ze już nic do niej nie docierało kompletnie nic Pila dzien w dzien wyglądała jak cien człowieka żal wogóle było sie patrzec Aż dowiedziałam sie przez przypadek że mogę złożyc sprawe do prokuratury że zagraża własnemu życiu itd Potrzebowałam tylko zaswiadczenie od lekarza a to nie było trudne bo była przez swoje chlanie w szpitalu itd ale w sumie ostatecznie tego zaswiadczenia nie dawałam Za to napisałam taki esej do tej prokuratury że rozpatrzyłi moją sprawę w przeciagu tygodnia....cdn

Gość Fifi30_30
Polewaj ,polewaj tylko nie przelewaj -raduj sie,raduj sie hej!

Gość Fifi30_30
Nie zwracajcie uwagi na podszywy wkońcu sie znudza

Gość Fifi30_30
bende bral cie w aucie taaa

Gość Fifi30_30
Muszę zmykać zajrze tu jutro to dokończe Mam nadzieje że choc troche Ci pomogą moje wskazówki Trzymaj sie dzielnie i nie zwracaj czasem uwagi na te debilne podszywy bo nie warto Dobrej nocy pa

Fifi czyli Tobie udało się coś zdziałać. Ja chyba nie dam rady. U mnie byłaby wojna jakich mało w sytuacji gdybym poszła do gminy czy do prokuratury. Kiedy mój ojciec agresywnie mnie zaatakował chciałam wezwać policje ale wiem jak wyglądałby następny dzień - strach byłoby wracać do domu... Najszczęśliwsze dni mam wtedy kiedy oni wyjeżdzają na tydzien czasem dłużej do rodziny (tam zapewne też tankują ale to mnie już mało interesuje tam mogą robić co chcą) wtedy odpoczywam od wszystkiego, znikam, po prostu się rozpływam. Wtedy zaczynam normalnie funkcjonować, niestety ten czas szybko mija i wszystko wraca do szarej rzeczywistości. :(

Gość Fifi30_30
znikam bo matka z konkubentem wykończą ostatnie pół literka

Gość Fifi30_30
impra na 102 stary juz mnie polewa ,taksie na jeb ie ze ulece w niebiose i zostane bez grosza taka ma dola lamosa

Gość Fifi30_30
To chodz i mnie weż !!!!! Tylko tego chce!!!!! O sorry zapomniałam że to o tej porze takie rzeczy wypisują tylko prawiki :D Wez sobie w własną dłoń i jazda spadaj stąd ! pa

Gość Fifi30_30
mam sandaly i kapoczek to ja pisal fifi zboczek