Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asnintreeeeea

Dlaczego zwierzęta, szczególnie psy się we mnie wpatrują

Polecane posty

Gość asnintreeeeea

za każdym razem jak przechodze obok jakiegoś psiaka, czy tez z dlszej odległosci, psy nie odrywają wzroku ode mnie aż do momentu gdy znikam z pola widzenia, czesto też koty wpatrują sie we mnie jak w obrazek. Nie wiem co to znaczy, bo wiekszosci przypadkow zwierzeta tez podchodzą do mnie, nawet tylko sie 'przywitać'. Zna się ktoś na psychice i zachowaniu zwierząt?

Gość asnintreeeeea
;D nie jadam mięsa i nie przebywam wsód kiełbas ;D

Gość masz tak wysokie IQ
niedziel idioto ,Ty za to śledziem -dlatego dalej jesteś prawikiem Pewnie się wpatrują bo wyczuwają Twój charakter.

Gość asnintreeeeea
charakter? w sensie?

Gość asnintreeeeea
może... od zawsze miałam bardzo dobry kontakt ze zwierzakami, w zasadzie to przyjaźnie sie z nimi, co masz na mysli mowiac z ze moja dusza zmieniła tylko ciało? reinkarnacja...itd?

Gość masz tak wysokie IQ
no dokładnie to co mówi pan nade mną :) Psy wyczuwają ludzi :)

Gość aloksiwuaya
pewnie ci z cipy jebie rybą

Gość Magiik
Mam tak samo

Gość asnintreeeeea
jeśli nie potrafisz trzymać poziomu zamilcz...

Gość napewno patrza bo
masz ruje

Gość asnintreeeeea
marze o ostrym analnym dymaniu z jamnikiem szorstkowłosym

Gość asnintreeeeea
o szok :D skąd tyle złosliwosci nawet w takim niewinnym teamcie?

Gość aloksiwuaya
Też o tym marze

we mnie też sie często wpatrują :D inna sprawa,ze ja tez sie w nie wpatruje też nie jem mięsa

Gość asnintreeeeea
łyknełam nasienie pekińczyka

Gość asnintreeeeeaaa
za pozno juz ktos mnie uprzedził, gratuluje...

jaki dar?? co ma wpatrywanie sie do daru? a ja tez baardzo lubie zwierzeta..moze to dlatego,to na pewno mam z nimi wspolnego :)

Gość asnintreeeeeaaa
może, fajnie byłoby mi9eć taki dar :))

Gość asnintreeeeeaaa
nie, nie piszę ze zawszze jak ide ulica za mną ciągnie się mały tłum psów :D zazwyczaj sie wpartują i bardzo czesto podchodzą tylko pomerdać ogonem pokręcic sie czy odprowadzic mnie kilka kroków

nie, nie piszę ze zawszze jak ide ulica za mną ciągnie się mały tłum psów zazwyczaj sie wpartują i bardzo czesto podchodzą tylko pomerdać ogonem pokręcic sie czy odprowadzic mnie kilka kroków - no to ja mam identycznie ;) kiedys na wsi za mną i za mamą szedł kundelek prawie cały czas

Gość asnintreeeeeaaa
tylko wiesz spotyka mnie to codziennie i też interesujące jest to ze z ludzmi nie mam zbyt dobrego kontaktu, tzn nie czuje takiej więzi jak z np psami, czy kotami

Ja z kolei mam tak, że niemal każdy pies czy kot na ulicy do mnie podchodzi i się łasi. Wpatrywania nie zauważyłam ale zainteresowanie tak :) Uwielbiam zwierzaki, sama mam kota, zwykłego dachowca ale kocham go jak człowieka. Najlepsze jest to, że ona głupieje przy mnie, non stop siedzi mi na kolanach, kiedy idę do łóżka, ona momentalnie wskakuje na poduszkę i śpi wtulona w moje włosy aż mąż się wkurza bo zajmuje sporą część poduszki ;) Nie wiem jak to opisać ale moja kota praktycznie tuli się do mnie, rewelacyjne uczucie :)

Gość asnintreeeeeaaa
też mam taki kontak z moim kiciem ;D rozumiemy się bez słow, wszytsko robimy praktycznie razem :)) z 24 godzin odzielnie ejstemy tylko wtedy gdy mnie nie ma w domu, lub on biega po ogrodzie :)) a reszte czasu nie odstepuje mnie na krok ;) taki mój najbliższy przyjaciel

Ja myślę, że moja jest tak ze mną związana bo to ja ją przyniosłam do domu, ja się nią opiekowałam i ja ją broniłam przed agresywnymi pieszczotami mojego 4-letniego synka :) Zżyła się ze mną niesamowicie a ja z nią :) W ogóle odkąd ją mam zakochałam się w kotach, są takie inne od psów. Miałam kiedyś psa, spanielkę, też była tak ze mną związana i też ją strasznie kochałam. Nie wiem sama czy wolę koty czy psy, chyba uwielbiam je jednakowo :)

Gość asnintreeeeeaaa
nie mam pojecia ;) nie mam okazji przebywac w okolicy dzikich zwierzakow

Gość ona na ona na
hej a ja mialam kiedys dziwną sytuacje, przechodzilam kiedyś kolo cyrku, przy chodniku stały wielbłądy, troszke ludzi sie wokół nich kręcilo. Ja spokojnie sobie szłam, nagle zauwazylam, ze wszystkie 3 wpatrują sie we mnie i zaczynają syczec, patrzyly sie na mnie do momentu az zniknełam im z oczu, jak myślicie, co to znaczy?

Gość n vhvlovyoyui
ja mam tak samo. znaczy jesteś dobrym człowiekiem, wydzielasz pozytywne fluidy, zwierzęta to czują, że jesteś im przyjazna ja kocham zwierzątka dosłownie wszystkie :)