Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaafily

bladosc pomozcie

Polecane posty

Gość aaaaaaafily

jestem strasznie blada, gdy na twarzy to jeszcze tak zle nie wyglada to na reszcie ciala juz tak (dekolt, nogi to juz masakra). mam taka karnacje ze ciezko mi sie jest opalic. solarium w moim przypadku skutkow tez nie przynosi, po samoopalaczach jestem pomaranczowa. mam dosc ze wiecznie wygladam jak smierc, wstyd mi zalozy krotka sukienke czy spodenki latem. jak moge przyciemnic swoja skore? za jakis czas wybieram sie na wesele i niechialabym straszyc bladoscia :(

Gość aaaaaaafily
up

Gość pij sok z marchwi
łykaj betakaroten ja tak robie zawsze na przełomie marzec kwiecien i w maju zaczynam juz opalanko. nierzadko juz w kwietniu wystawiam sie do słonka :)

Gość Tamet
Wiem że Cię to nie pocieszy ale możesz mówić sobie że masz porcelanowo białą skórę jak dziewiętnastowieczna arystokratka. Może spróbuj pić soki z marchwi, skóra zrobi się lekko pomarańczowa ale może będzie to wyglądać dość naturalnie.

Gość aaaaaaafily
po jakim czasie lykania dzial beta karoten? kolor jest naturalny?

Gość Tamet
Właśnie dlatego sok marchwiowy o niebo lepszy...

Gość pij sok z marchwi
ptasiek nastroszony coś taki gwałtowny i jakie to nowotwory od betakarot. sie dostaje bo pierwsze słysze z zawodu jestem pielegniarką i o takim czyms jeszcze nie słyszałam :D:D aaaaaaafily robie tak od ok 3 lat i efekt jest super opalenizna oczywiście nie od samego beta karotenu ... :D trzeba troche posiedziec na słonku ponad miesiąc musisz łykac kapsułki

Gość O tak, łykaj betakaroten a
potem zamów sobie nową wątrobę :O Pielęgniarką z łapanki jesteś? :O Opalenizna nie jest juz dawno modna, więc zrób atut ze swojej bladości, a potem ciesz się, że wyglądasz młodziej niż koleżanki, które łykały beta i od maja siedziały na 'słonku' :O

Gość aaaaaaafily
tak na pewno zrobie atut ze swojej bladosci, kiedy jest ona straszna, co roku slysze jaka to blada jestem, czy wychodzę z domu i ze moglabym sie troche opalic bo wyglada to okropnie. nie chce byc brazowa, chce choc odrobine ocieplic koloryt skory, che wygladac zdrowo

Gość pij sok z marchwi
no widzisz zaakceptuj swoją bladość to najlepsza rada eh nie udzielam sie juz wiecej

Gość biała jak mleko
ja mam taką skórę i bardzo ja lubię jak mogę unikam słońce, bo zwyczajnie boję się poparzeń mam delikatną, ładną skórę ale białą z całego grona znajomych tylko JEDNA osoba kilka razy zwróciła mi uwagę ona sama ma ciemną karnację kilka razy próbowałam jej wytłumaczyć, że tak mam i już, nie zmienię tego a poza tym mi tak jest dobrze nic to nie dawało no to któregoś razu już miałam dosyć jej uwag i powiedziałam: wiesz, jak moi przodkowie siedzieli pod parasolami to twoi zaper... w polu nigdy więcej nie wspomniała o kolorze mojej skóry ;)

Gość aaaaaaafily
wszyscy twierdza ze bladosc jest ladna, wspominacie o tym ze przodkowie arystokraci... a tak naprawde zadne z was nie chcialoby tak wygladac, kiedys owszem ludzilam sie ze lepsza bladosc niz nadmierna opalenizna, moja skora wolniej sie zestarzeje, ale to gowno prawda. nie wiecie jak to isc w upalny dzien majac na sobie dlugie spodnie (moje blade nogi to moj chyba najwiekszy kompleks, widac na nich wszystkie zyly przez ta bladosc). nie wiecie jak bardzo chcecie byc niewidoczni idac latem w sukience bo wszystcy sie na ciebie patrza jakbys byla kosmitka, wyglaszajac swoje negatywne komentarze

Gość lepiej zapisz się na aerobik
bo czarne obwisłe cyce to nic fajnego :classic_cool: