Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaafily

bladosc- pomozcie

Polecane posty

Gość aaaaaaafily

jestem strasznie blada, gdy na twarzy to jeszcze tak zle nie wyglada to na reszcie ciala juz tak (dekolt, nogi to juz masakra). mam taka karnacje ze ciezko mi sie jest opalic. solarium w moim przypadku skutkow tez nie przynosi, po samoopalaczach jestem pomaranczowa. mam dosc ze wiecznie wygladam jak smierc, wstyd mi zalozy krotka sukienke czy spodenki latem. jak moge przyciemnic swoja skore? za jakis czas wybieram sie na wesele i niechialabym straszyc bladoscia :(

Gość Klo18
Bladość jest piękna, nie ruszaj jej !

Gość Małoszka
Mam ten sam problem. U mnie pomaga solarium, ale po dłuuugim czasie chodzenia. Teraz właśnie chodzę, bo wstyd na wiosnę założyć cokolwiek. Każdy kolor podkreśla papierową skórę, na której dodatkowo widać fascynujące wzorki z naczyń krwionośnych. Tu nie ma dobrego rozwiązania. Taki nasz urok i juz... Zawsze lepsze to niż spalona na skwarek skóra:D

Gość kobieta z marsa
Klo18 - popieram w 100%!

Gość Gorkaska
Bladość jest super, o ile odcień skóry nie ma niezdrowego błękitnego odcienia. W zimę zawsze straszę białą twarzą i mam na odwrót, ciało wygląda w miarę ok, za to twarz jest właśnie taka biało błękitnawa z naczynkami i przebarwieniami które strasznie widać na jasnej, cienkiej skórze. Moim sposobem jest peeling z kawy, nadaje chwilowo ładnego odcienia, możesz stosować na całe ciało. Ewentualnie kup sobie puder w dobrym odcieniu, taki niebielący a lekko żółty, najlepiej sypki i duży pędzel, możesz nim omieść całe ciało. Ja mam do twarzy taką bazę Bourjois Embellisseur de teint nie jest droga, chyba 20zł, w opakowaniu jest taka brzoskwiniowa, może przerażać, ale na skórze nadaje tylko lekki odcień, jest niewidoczna, polecam.

Gość i7987
to sobie wyobraź, że ja na twarzy jestem bledsza niż na dekolcie :/ na mnie wołają, że wyglądam jak niemka z bawarii. mam taki biało różowy kolor. to jest dopiero makabra. nawet solarium by mi nie pomogło.