Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna wiosna wiosna !!!!

jak tak można???

Polecane posty

Gość wiosna wiosna wiosna !!!!

jak można w XXI wieku gnić w domu nad garami całe zycie i byc na utrzymaniu chłopa??? niczego w zyciu nie osiagnąć tylko wiecznie gotowac , sprzatac, obslugiwac chlopa? jak mozna normalnie funkcjonowac spedzajac nad garami cale zycie?? normalne kobiety to posiedza w domu rok z dzieckiem a potem idą do pracy, a te nierobi i lenie siedza w tym domu i sie jeszcze z tego cieszą, pełno tu takich

I co w związku z tym?? Jak ktoś tak chce to co komu do tego, nie rozumiem tego głupiego tematu

ale niektore kobiety chca z dzieckiem posiedziec by uczestniczyc w kazdej minucie jego zycia

Jak można spędzać z własnym dzieckiem tylko kilka godzin dziennie po pracy? :o

Gość Mamba-nie-czarna
Siedze w domu, prowadze biznes (w domu). Gotuje, sprzatam ......czasem. I jestem szczesliwa i kocham meza!

Gość wszyscy maje znają i kochaaaaa
ale dlaczego tak potępiasz i negujesz idee matki polki? Masz prawo do własnego zdania, owszem, ale to 'jak można w XXI wieku bla bla' to tak, jakbyś uważała, że te osoby mają nie pokolei w głowie. A kazdy przecież ma prawo do własnych wyborów. Ja chociaż mam odmienne zdanie nie uważam się za taką, którą Ty opisałąś. Ja raczej próbuje tworzyć kompromis pomiędzy tym a byciem matką polką. Ale to nie ważne. Ważne jest to, że nie podoba mi się postawa takich osób jak Ty, które potępiają tradycje i wybory (nie przymuszone) innych osób. A kobiety, które sie usamodzielniają i chcą zajść wysoko są po prostu snobkami i pracoholiczkami, które nie znają miłości i gonią ślepo za kasą ;/:/

Ja mam domowy biznes i mi tak samo pasuje to co robię. Mam też więcej czasu dla dziecka. Pewnie ten albo ta od topiku zazdrości i tyle

Gość wiosna wiosna wiosna !!
hahahahaha jaki wy mozecie miec biznes?? przyklejanie tipsów innym kurom domowym?? uwazajcie zeby sie potem kawałkiem tipsa męzuś nie zadławił przy obiadku hahahaha

Gość kałamaga
prowo 0/10

Gość Mamba-nie-czarna
wiosna wiosna wiosna !! - pomimo Twojej ironii - odpowiem. Nawiazalam kontakt z producentem unikalnego produktu, ktory przydaje sie firmom prowadzacym handel internetowy. Nie zarabiam milionow. Moj m-czny dochod to jakies 5-6 tys. $ Tipsow nie mam, bo mam wlasne ladne pazury, ktore co 3 tygodnie oddaje w lapki manikiurzystki.