Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieje sandałem m

Do zazdrosnych kobiet i tych nie zazdrosnych też...

Polecane posty

Gość wieje sandałem m

Idzie wiosna, na ulicach pojawią się znowu krótkie spódniczki, dekolty itd. Jak sobie z tym radzicie, mi zawsze na początku ciężko, bo na pewno dla mojego faceta to wielka uciecha... :/ sama też staram się fajnie ubierać, ale wiadomo jak to jest, mieszkamy razem, już 3 lata jesteśmy razem, chemii brak... rzadko się kochamy, bo zmęczenie, bo stres, takie tłumaczenie... Mam takie zdanie, że każda inna laska, która w miarę fajnie wygląda jest dla niego ciekawsza niż ja.

Gość wieje sandałem m
więc nie jestes zazdrosna, a ja tak...

Gość wieje sandałem m
jest ktoś, kto też ma takie durnowate przemyślenia? :)

Gość Karola_74387483843
właśnie, idzie wiosna więc gołe klaty facetów też będą..:D ciesz się i patrz na męskie ciałka :) na wysportowanych i opalonych menów :P

Gość fghfbhfhfthygf
dla faceta to tylko obrazek - łądna kobieta na ulicy karola--- taaaak, tyle fajnych klat na ulicach :D co Ty pleciesz, większość facetów jest zaniedbana, nie ma na co patrzeć, może 10 % jest ok

Gość Karola_74387483843
u mnie w mieście są.. jak się jedzie tramwajem to często jest na czym oko zawiesić.. jeśli mój facet rozglądał by się za innymi foczkami to robiłabym to samo tylko, że za facetami :P

Gość Karola_74387483843
nie :P

Gość dghdfgdfgdfgh
a w moim mieście nie ma, to może sie do Twojego przeprowadzę :) podasz namiar karola?:P

Gość huhuhahuhuha
hehe oboje z mężem mamy zabawę i pokazujemy sobie co ciekawsze sztuki tak więc nie ma tu żadnej zazdrości :)

Gość huhuhahuhuha
a co do gołych klat to nie widziałam gołych klat na ulicach wiosną no chyba że ktoś miał na myśli robotników drogowych :)

E tam, ja ze swoim oglądam nagie panie na jego telefonie i mówię, która mi się najbardziej podoba :D Ja jestem zazdrosna tylko o jego byłe. Mam myśli, że też je całował i w ogóle i na tym punkcie mi odbija :D

Gość oorrtt
bvbvnnm