Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :9

Zdrowie i Uroda

Polecane posty

Witam, Mam pod kolanem małą plamkę. Wcześniej była koloru czarnego a teraz jest koloru czerwonego. Mam ją dosyć długo, ale wcześniej nie zwracałam na nią uwagi. Nie boli mnie ona ani nie swędzi. Co to może być? Czy ktoś z Was miał takie coś? Iść z tym do lekarza? Proszę o szybką odpowiedź.

Gość aledżondro
no leć do lekarza

Gość koniecznieeeeee
idź do lek. dermatologa, bo może to być czerniak albo inny nowotwór niekoniecznie złośliwy. Możesz zaryzykować wyparzeniem tego możliwie gorącą wodą, hartowanie zimną i smarowanie maścią z wit. A i masowanie tego miejsca. Równolegle oczyścić organizm wg poniższego filmu: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Dziękuje bardzo za odpowiedzi. :)

na pewno odwiedzenie dermatologa nie zaszkodzi, lekarz rodzinny też powinien wypowiedzieć sie na ten temat, zmiana skórna zawsze czemuś towarzyszy

A czy czerniak nie objawia się swędzeniem, bólem czy czymś innym?? Mnie to wcale nie boli tylko po prostu to jest dziwne bo mam do dość długo, a gdyby była to zwykła plamka czy coś to dawno by znikła. Mogę się mylić. U lekarza niestety jeszcze nie byłam, nie mam czasu. Ale w końcu muszę iść.

Gość paulana
nie no w ogole nie sluchaj rad w tym wypadku tylko idz do lekarza do czasu kiedy nie wiesz co to jest nie smaruj nie hartuj i nie wypalaj na wlasna reke. jezeli to cos zlosliwego ....nie ryzykuj z takimi radami na forum. idz do lekarza.

A może to tylko mały krwiak??

Witam. napewno wybierz sie do lekarza bo tylko on ci narawde powie co to jest. jesli czerniak to z czerniakiem nie ma zartow.. wiem cos o tym bo w rodzinie dziadek mial czerniaka i zaczelo sie od takiej plamki a potem bylo gorzej po czym mu amputowali noge. najlepiej jak najredzej do lekarza i to leczyc. a nawet jesli to tylko jakis krwiaczek albo cos to i tak lepiej sie upewnic. pozdrawiam :)

Albo wybroczyna??

Byłam u lekarza. Powiedziała że być może kiedyś upadłam i coś się tam wbiło albo że to mały naczyniak. Ona nie wie. Dała skierowanie do chirurga. Pójdę i zobaczymy co powie.