Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka rubi z ceny marzeń

Nie lubie swojej kuzynki, chce miec takie samo życie jak ona! Uwiode jej ojca!

Polecane posty

Moja kuzynka jest w tym samym wieku co ja. Obie jesteśmy młode, piękne, atrakcyjne ale ona ma coś to czego ja nie mam, pieniądze, bogatego i zaradnego ojca który jej pomaga. Mój ojciec jedyny co potrafił robic to długi, pic, oraz nie interesował się rodziną. Moja ciotka(siostra mojej matki) i tak już chce odejśc od tego człowieka, głównym problemem tego małżeństwa jest to że on wypomina jej iż nie chciała miec z nim więcej dzieci, on jeszcze pragnie potomstwa i ja mu je urodzę. Narazie on swoje ojcowskie uczucia przelał na dziecko mojej kuzynki(ja jestem matką chrzestną tego chłopca). Od jutra ruszam do działania i będę kokietowała tego faceta tak aż za jakiś czas świata nie będzie za mną widział.

wlaśnie przez to ze moja kuzynka urodziła się bogata a ja biedna nienawidzę jej. Wkurza mnie to że ona ma wszystko, pieniądze, zaradnego ojca, ja zasługuje na takie samo życie jakie ma ona.

Gość gala....zet
I ta nienawiść zatruwa cię całą i wpływa na twoje codzienne życie. Skończ z tym, bo będziesz zgorzkniała.

To się zmieni, jak zwiążę się z jej ojcem. Wtedy pieniądze będą się mnie trzymały, będę miała życie na jakie ja zasługuje. Jestem stworzona do luksusu a tylko ten człowiek jest mi to w stanie zapewnic, moja kuzynka zawsze miała w dzieciństwie pełno ubrań, zabawek, słodyczy a ja kilka sukienek na krzyż i jedna lalka od czasu do czasu czekoladka.