Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sushi dziewczyna

jutro randka i ide na sushi

Polecane posty

Gość sushi dziewczyna

nigdy nie byłam i nie jadłam, facet mnie zaprasza to nasze drugie spotkanie heh boje sie ze nie poradze sobie z pałeczkami:D:D:D maskara?:P jakies rady:D

Gość Pochawl.....
się własnej dupie ,prosta idiotko!!!! A jutro kurwa założysz temat nie przyszedł jednak:/ albo zostawił mnie bo nie umiałam jesc pałeczkami. ŻAŁOSNA SUKA!!!!

Gość Pochawl.....
Choj z pałeczkami. Ważne żebyś poradziła sobie z jego pałeczką:P PS. W poniedziałek cie zaprasza na randkę? A co robił wczoraj lub dzisiaj? Dymał inną? Teraz daje ci to do myślenia:/

Gość sushi dziewczyna
ja byłam na weselu i nie miałam kiedy:D

Gość Pochawl.....
W sumie co się odwlecze to nie uciecze :D JUtro on da ci potrzymać pałeczkę:D

Gość taka jedna co lubi sushi
bylam kiedys na randce na sushi, nie potrafilam jesc paleczkami prawidlowo, i w ogole.. uczyl mnie bylo calkiem milo, pilsmy winko, jedlismy probowalismy, mogl sie wykazac, pokazac mi jak to sie robi.. bylo naprawde smiesznie, milo dzis jest moim mezem:D

Gość sushi dziewczyna
a le w ogóle kosztuje sushi bo nawet nie wiem zawsze w dobrym tonie bedzie sie dołożyc jak co chociaz kasy pewnie ode mnie nie weznie:D:D myśle ze wolałabym siedziec przy osobnym stoliku a nie przy tym okragłym co wszyscy siedza i płyniełódki przez srodek:LD:D

Gość taka jedna co lubi sushi
taka porcja jak dla jednej osoby(mala) ok 50-60zl

Gość ja bym usunęła
tylko weź z wędzona ryba bo surowej możesz nie przełknąć a z pałeczkami dasz rade na pewno ;)

Gość Ddorota999
Jej,jak ja nie lubie sushi.Serio ,raz byłam,tragedia,prawie nic nie zjadłam :O

Gość jak to dobrze, że u mnie
w mieście nie ma żadnego sushi :D nikt mnie tam zapraszać nie będzie i się nie skompromituję :D

Gość mucha owocowa
a mój mnie zaprasza na kaszi bo jest biedny:(, ale przynajmniej będę mogła jeść widelcem

Gość sushi dziewczyna
oja pierdole 50-60 zł a ja mam w portfelu do konca miesiaca:D 300zł hehehe masakra:D mma nadzieje ze mi postawi:d bo jak nie to umre:d

Gość sushi dziewczyna
:D

Gość sushi dziewczyna
:

Gość kasaiseks
mozesz jeść pałeczkami, wziąć do ręk albo poprosić w restauracji o widelec, żaden problem. Mały talerzyk sushi, ok. 5 sztuk, nie kosztuje wcale 50zł tylko jakieś 20.

Gość sushi dziewczyna
juz sie zorientoałam ile to cenowo kosztuje:d zobacze gdzie ten mój mnie zabierze..wie ze nie byłam wiec bedzie mnie musiał pokazacD:

Gość musze powaznie rozwazyc
dla mnie troche dziwnym pomyslem jest zapraszanie na randke na sushi:) randka to randka:) a sushi nie oszukujmy sie, to surowa lub wedzona ryba, nawet po gumie do zucia czuc z ust jednak zapach ryby:)

a co do paleczek nie martw sie:) w szanujacym sie sushi barze czy restauracji nie dostanie sie widelca niestety:) daja natomiast paleczki dla amatorow - paleczki spiete w specjalny sposob gumka:)

Gość co wy sie tak podniecacie
sushi - w Azji to byle jaka potrawa, jakbys poszla na kartofle. Zwyczajny ryz z winegret owiniety wodorostem, w srodku cokolwiek, moze byc ryba, ogorek, jajko. W Japonii akurat czeresnie są drogie,a nie sushi. Jesc mozesz widelcem albo reką, przymusu pałeczek nie ma.

Gość poisson
nie lubie kawioru oliwek i sushi

Gość co wy sie tak podniecacie
w SZANUJĄCYM sie barze sushi w Japonii DAJa widelec, jesli ktos poprosi.W Polsce tak powinno byc tym bardzoej

Gość poisson
a ty jak lubisz ubierz sukienkę a la japonia takie z allegro;) ale jak masz faceta huja to nie ubieraj, nie staraj się, bo nie warto.

a ja bardzo lubie sushi, koniecznie z sosem sojowym, kupuje sobie do pracy jakas kanapke i potem jeszcze pudeleczko sushi wciagne. wcale nie musi byc z ryba, w srodku moze byc papryczka, ogorek albo jakies inne warzywo albo kurczak..

tu mnie zaskoczylas:) przez 7 miesiecy mieszkalam w Japonii i nigdy nie spotkalam sie z widelcem przy sushi:) szybciej pozwola Ci jesc sushi palcami niz widelcem. ale restauracja restauracji nierowna. nawet w polsce zdarzalo mi sie widziec ludzi jedzacych sushi widelcem.

Gość poisson
surowa ryba..fuj ohyda/ Zabijac sie o syrową rybę..na głowe macie.

Zdesperowana ja nigdy nie zapomne gdy jadlam sushi pierwszy raz i tez gryzlam:D kelner stal nade mna i patrzyl z niedowierzaniem:D a ja sobie gryzlam maki:P teraz jem w calosci ale nie zawsze jest latwo:P