Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b1eata

co z przedszkolem

Polecane posty

Gość b1eata

mam dziecko urodzone w 2007, we wrzesniu bedzie miala 4lata. przedszkole mamy przy szkole a wiec obecnie uczeszczaja tam 5 i6 latki(brak mlodszej grupy) ale moje dziecko pojdzie do szkoly w wieku 6lat wiec mam pytanie czy ktos orientuje sie czy moze pojsc jako 4latka na tej samej zasadzie co 5latki.

Gość njnjkn
zapisy do przedszkoli juz sa więc sie dowiedz jak jest u was na pewno 5-latki maja pierwszeństwo

Gość b1eata
u nas twierdza ze nic nie wiedza choc to moze byc spowodowane tym ze boja sie trzech rocznikow na raz

Gość b1eata
moze ktos wie

Gość b1eata
fajnie sie nazywasz a kretynskie jest nie czytanie widac temat nie dla ciebie tylko dla tych ktorz maja dzieci w tym dziwnym wieku

Gość b1eata
podnosze moze dzis ktos wie

Gość Nasza pediatra żartuje, że...
To chyba jest zerówka, w tym oddziale przyszkolnym? Myślę, ze musisz poszukać innego przedszkola, dla dzieci od 3 lat. Trochę to teraz zakręcone, na szczęścia mam 2,5 latkę i trochę zcasu na oswojenie się z przedszkolem:)

Gość b1eata
kurcze jest wlasnie tylko jedno takie prywatne 270 zl ale to nie o kase chodzi tylko maja limit 20 miejsc i przyjmuja te dzieci ktorych matki pracuja a ja mam jeszcze 19miesieczne wiec starszej mi nie przyjma

Gość Nasza pediatra żartuje, że...
No tak, jak maja taki limit, to miejsce zajmą na pewno 5 latki, bo one mają pierwszeństwo. No ale jeżeli to prywatne przedszkole, to na pewno jest jeszcze jakieś inne, państwowe. Nie mówię, ze tam by twoje dziecko przyjęli, bo znamy zasady panujące obecnie w przedszkolach i żłobkach, ale może warto spróbować?