Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama miesieczniaka...

pytanie ... ! pomozcie ...

Polecane posty

Jestem mama miesiecznego chlopczyka.. Mam problem .. Otoz moj syn nie chce spac ani w lozeczku ani w wozku. Nie ma mowy aby polezal dluzej niz 5 min. Na rekach spi a w nocy ze mna w lozku. W dodatku czesto spi niespokojnie i sie wybudza. Co robic ?

Gość uważżam że
to może byc alergia.

Gość Dziób dziób
Przyzwyczaiłaś dziecko do tego ze jest cały czas z tobą i ciężko Ci będzie go odzwyczaić. Mój mały śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoju od pierwszej nocy w domu, bo nigdy nie pozwoliłam sobie na wzięcie małego do łóżka, chociaż mnie korciło nie raz. Staraj się go kłaść na śpiku, niech przesypia w łóżeczku chociaż po trochu,aż może sie przyzwyczai. Tak naprawdę mój syn od jakiegoś miesiąca ma juz swój rytm i przyzwyczajenia, twój jest jeszcze malutki i oduczaj go póki czas.

Gość Dziób dziób
Mój przez 1,5 miesiąca też był bardzo niespokojny, chodził spać o 23-24 jak sie później okazało miał skazę. Po zmianie mleka nie to samo dziecko

Jak juz mi usnie na raczkach to go delikatnie klade do lozeczka. 5 min i krzyk. Chyba faktycznie bedzie problem.

Gość oriflamePOZNAŃ
Moja maluda też po powrocie ze szpitala nie sypiała dłuzej niż 5 min. To było tylo podsypianie i tak wkółko przez dzień i noc byłam wykończona . Pielęgniarka pokazała mi magiczna sztuczke :) zawinęła mi mała kocykiem w taki jakby kokon i małą spała spokojniej i dłuzej. Polecam.

Moj synek ma refluks. Pije mleko zageszczone. Teraz zauwazylam, ze wyskoczyly mu malutkie biale krostki na buzce. Jakie sa objawy skazy ?