Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kowboj

Miss Kafe

Polecane posty

Pan prezes idzie na piwo ,a pani kierownik pilnuje reszte jury,i fotek:P

kowboj zawsze można jakiś zlot kafe zrobić :D Ja jeżdżę np na zloty z gry internetowej w którą gram :) Całkiem miłe są takie spotkanka

kowboj spadaj ja tez ide na piwo :P wlasnie przyszlam sie pozegnac i radzcie sobie dzisiaj beze mnie.jutro zajrze co tutaj slychac czy sie jakies kandydatki zglosily. stawiam wszystkim jurorom wirtualne piwko ;) trzymajcie sie i nie rozrabiac jak mnie nie bedzie.do jutra 🖐️

Goska, bo stracisz posade! Bielik,juz tu padaly tekie tematy,bez powodzenia.Pozatym mysle ze niektorzy by sie pozabijali:)

no ja bym chciała jechać na taki zlot:D chętnie sama bym kogoś tutaj dorwała:)

Gość ja też biorę udział w konkursi
e :D ale to jutro :) bellik jaka to gra? ja kiedys też jeździłam ,ale później przeżuciłam się na zloty zespołu :D

Ty co chcesz zostąc jurorką :D ja byłam pierwsza. Poza tym Bellik jest kobieta,jesteś bezczelna. Pokaż swoją facjatę.

No i co z tego?Skoro jesteś piękniejsza zamieść swoje foto (nie z neta bo i tak sprawdzę) i dalej się wychwalaj.To nie na tym polega. Poza tym Bellik wcale nie jest brzydka... za to Ty pusta.

taka sobie mala kasia to daj fotkę jeżeli tak twierdzisz

widzę ze konkurs nie ruszył jeszcze. Raczej fotki wysyłane utaj to same podszywy.

Gość phiphiphu8
Zgadzam sie, Bellik to b.przecietna kobieta.

Na czym polega... najpierw trzeba trochę ogarnąć teorii i trochę pograc... potem sporo ludzi traktuje to jak komunikator :D Gra ogólnie jest o rycerzach. kazdy jest sobie takim rycerzem średniowiecznym. W sumie nie byłoby w niej nic wyjątkowego gdyby nie to, cze to jedyna gra, w której są tak bogate interakcje między ludźmi. Kazdy w profilu ma zdjęcie, dostępne są opcje całusów, łaskotania za uszkiem, chędożenia, uściśnienai ręki... Czyli idę sobie przez osadę, widzę kogoś ciekawego i go np łaskoczę za uszkiem :p tak się nawiązują pierwsze kontakty :D Potem zakłada się rodzinę... znajduje się męża, mamy dostępne opcje bara bara z małżonkiem, walnięcie męża patelnią ( faceci mają opcję klapsów :P). poprzez bara bara można dorobić się dzieci. Dzieci to nic innego jak nowi gracze, którzy wypływają z początkowej wyspy dziewic wybierając religię itp... To w sumie tak po krótce, bo mówię z p-ktu widzenia baby... ogólnie można zając się produkcją, walczeniem, biciem monster, byciem bandytą ( okradanie graczy) bądź łapaniem graczy ( np ja jako amazonka zamykam samców w kasztelu :P) Ogólnie to taki średniowieczny misz masz połączony ze zlotami na których się pije tańczy, śpiewa i znowu pije :D

belik chyba nie bierze udziału w konkursie. Bierzesz?

Zapomniałam dodać, że gra ma własną rozgłośnie, w której prezenterem może zostać praktycznie każdy kto ma takie chęci i oczywiście gra w AA :):):):):)

Lala nieee ja nie biorę :D na miss to ja się nie nadaję :P Jurorem jestem :D A co do mojej przeciętności... ja tam cieszę się, że jestemn przeciętna :D Przynajmniej idąc ulicą nie boję się dzień w dzień, że ktoś mnie zgwałci :D

a ze ktoś zgwałci to ja bym się bała bez względu na wygląd;)

Lala niby fakt... ale u ładnych nieco większe prawdopodobieństwo ;P Takze każdy wygląd ma swoje wady i zalety :D

taka sobie mała kasia... gra jest naprawdę zajebista :) ja gram ponad rok bardzo uzaleznia :D Są ludzie którzy siedzą w tym 6 lat ;) A i autor gry taki uczłowieczony... na zloty jeździ i taki sympatyczny facet ;) Niezły zabijacz czasu to moje aa :D