Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszka24

Escapelle + yasmienlle

Polecane posty

Gość szyszka24

Witam, chciałam się Was zapytać czy istnieje ryzyko zajścia w ciąże w moim przypadku: w pt w nocy(ok 23:00) w 3 dniu brania tabletek z pierwszego blistra (stała pora 20, lecz zażyłam ją 19.30) wymiotowałam. Teoretycznie minęły 3,5 h więc tabletka mogła się już przyjąć do organizmu. Pomimo moich obaw poszłam do lekarza po tabletke escapelle. Zażyłam ją dopiero po 48 h po wymiotach. Boję się że coś może być nie tak :( dodam,że kochałam się z chłopakiem w pt rano oraz w sobotę rano bo całkowicie wyszło mi z głowy że po wymiotach powinnam zażyć jak najszybciej jeszcze jedna tab Yasminelle ... Może miała któraś z Was podobny przypadek?>

Gość szyszka24
proszę o odpowiedź

Nie ma szans na ciążę. Tabletka anty zdążyła się strawić, a do tego połknęłaś escapelle. Ale jeżeli będziesz nadal przyjmowała takie potężne dawki hormonów to długo nie pociągniesz.

Gość szyszka24
Dziękuję za odpowiedź. Trochę jestem spokojniejsza. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku i dostane krwawienie. Tabletki anty rzucam po tym blistrze,także nie będę się już faszerowała.