Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdsfkfsd89324

jak mu to wyjasnic , co mam zrobic?

Polecane posty

Gość jdsfkfsd89324

ogolnie spotykam sie z facetem , zachowujemy sie normalnie jak para , nie znamy sie dlugo , dopiero "zaczynamy" byc w zwiazku. Ogolnie sprawa wyglada tak , ze on jedzie za kilka dni na wyjazd , jadą całą paczką , ale on jedzie ze swoją koleżanką ( wydaje mi sie , ze jest tak , ze beda spac razem w pokoju ). Powiedzial mi , ze jak tylko sie zdecyduje , to mam jechac z nim . Ja niestety z nim jechac nie moge . Nie chce mu zabraniac wyjazdu , ale tez nie chce kontynuowac naszych spotkan , myslac , ze on tam bedzie z nią , i wątpie , ze odwola wyjazd , bo duzo ich kosztował. Jak myslicie , co powinnam zrobic , bo jestem pewna , ze jak powiem mu , ze nie chce zeby jechal , to mi powie : jedz ze mną , Twoja wina , Ty nie chcesz jechac , itp..

Gość jdsfkfsd89324
up

czemu nie możesz jechac? nie dałoby się jakoś tak zrobic żebyś np dojechała później?

a czemu przeszkadza ci że jedzie tam jego koleżanka? ze co? boisz sie że co? ze sie przespi z nią ? skad to podejrzenie że beda mieć wspólnie jeden pokój?

Gość ionidscsl
gówno a nie chłopak tak by pieptzył wyjazd nieważne ile go tam kosztował.Daj spokój w jednym pokoju beda spac no pomysl logicznie...A pozatym jak pojedzie to go olejesz tak piszesz wiec mu to powiedz a nie kurwa co za tepe laski...

Gość to się go zapytaj jak będą spa
ć i jeśli będzie z nią razem w pokoju to spytaj czemu. no i nie fajną masz sytuację. sama nie wiem jak bym się zachowała.

Gość kiuytfvbunhn
skoro zaczynacie związek i ty się boisz mu zaufać to lepiej daj sobie spokój, lub jedz z nim jak ci bardzo zależy. A może wystarczy pogadać szczerze, powiedzieć o swoich obawach to pomaga i wiele wyjaśnia.

Gość jdsfkfsd89324
chce mu to powiedziec. to nie jest podejrzenie , ze beda spac razem w pokoju. Nie wiem czy sie boje czy nie , ogolnie sam fakt jakos nie kojarzy mi sie dobrze , ze mam z kims byc , kto wlasnie spi sobie w pokoju z inną , nie wyobrażam sobie tego , i tego nie zaakceptuje.

Gość jdsfkfsd89324
boje sie zaufac , dopiero sie poznajemy , zaangażowanie i zaufanie przyjdzie z czasem

Gość kiuytfvbunhn
ale on bedzie tylko z nią w tym pokoju? na ile jadą?

Gość jdsfkfsd89324
piszę przecież , że jechać nie mogę i on o tym wie.

Gość jdsfkfsd89324
w pokoju będzie tylko z nią

heh ;) jak by był mądry i wiedział że nie możesz jechać to by został ;) ale z drugiej strony ;) taka okazja ;)

Gość kiuytfvbunhn
to ja też bym się obawiała o niego. OJOJ może pogadaj żeby zamienił się z kimś i spał z kumplem w pokoju a nie dziewczyną. Choć może powiedzieć, że tak zrobi a tak nie zrobi. Zle to widze. Szkoda że nie mozesz jechać. Jakbyś pojechała to gdzie ona by wtedy spała? A atrakcyjna ta koleżanka, czy raczej nie?

Gość jdsfkfsd89324
niezła próba , ale myśle , ze za krótko sie znamy , jeszcze nikt sie jakos bardzo nie zaangażował , dlatego uważam , ze pojedzie . dziekuje dobranoc

Gość jdsfkfsd89324
ja mialabym jechac zamiast niej :] atrakcyjna

Gość cjhc hnkjcv n
ale czemu ma z nią spać w pokoju nie rozumiem pary spia razem ale znajomi???

Gość cjhc hnkjcv n
to co tamtej powie spadaj nie jedziesz bo wymieniam cie na inna????

Gość Anulka1177
Ja kiedys byłam 15 dni na wczasach z kolegą. Byłam wtedy w poważnym związku, ale mój chłopak nie mógł z nami jechać, więc pojechałam z naszym wspólnym kolegą. Świetnie się razem bawiliśmy, spaliśmy w jednym pokoju, ale nigdy do niczego między nami nie doszło.Choć podobno znajomi robili tu mojemu chłopakowi niezłą jazde, że chyba go ostro pogięło, że mnie puścił.

Gość kiuytfvbunhn
to tylko czekaj do powrotu i wtedy wybadaj co i jak, czy coś było. Jak nic to znaczy że wartościowy facet, a jak wyjdzie że się przespali to przynajmniej będziesz wiedziała, że to świnia i niezmarnujesz czasu na związek z nim. Ja widze tylko takie wyjście skoro nie możesz pojechać. powodzenia

Gość naatalkaaa
Co powinnaś zrobić? Powiedzieć wprost, że się o to obawiasz. Jak powie, że przesadzasz i w ogóle, to daj sobie z nim spokój. Jak mu zależy, to wykombinuje tak, żebyś nie musiała się martwić.

Gość jdsfkfsd89324
wlasnie o to chodzi , ze sie nie dowiem, jakby cos zaszło.. jedzie z nia , bo ten wypad ustalali juz dawno , jeszcze sie nie znalismy.

Gość cokolwiekcokolwiek
ej, początek związku więc i uczucie najmocniejsze. ja bym się nie przejmowała tak na twoim miejscu. zakochany człowiek myśli o swoim kochaniu, a nie o okazjach do przygodnego seksu. w dodatku to wyjazd całą paczką. nie rób mu jazdy o zdradę, skoro jeszcze do niej nie doszło. niech sobie jedzie. zobaczysz, jak będzie wyglądał wasz kontakt w trakcie i po powrocie i wtedy EWENTUALNIE będziesz się martwić. Ale i tak myślę, że nie będziesz miała powodów. Nie raz jeździłam z kolegami na wakacje, i były to wakacje a nie orgia, dlatego wg mnie to spanie w jednym pokoju o niczym nie świadczy.