Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micka123456789

pomocy

Polecane posty

Gość micka123456789

wiec ... mam do Was pytanie ... mam 17 lat , moj partner ma 21 . ostatnio bralismy u niego kapiel . robilam mu dobrze dlonia , a on skonczyl na moim brzuchu . maciek oplukal sie , a nastepnie wyszedl z wanny ja rowniez sie oplukalam ... czy to mozliwe , ze jestem w ciazy , ze kiedy sie plukalam to jakos plemniki dostaly sie do mojej pochwy ??? czy to mozliwe zeby plemniki przezyly taki 'prysznic ' ? i nastepna sytuacja ... piescilam Macka dlonia on nie skonczyl ..poprostu go dotykalam ....... ale jego czlonek byl wilgotny a po min dotknelam swojej pochwy .. czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze przez ten plyn wydobywany z czlonka przed wytryskiem ?? nie wiem czemu , ale jak kochamy sie to nie mam takich obaw jak np. piescimy sie ;( pozdrawiam MARTA

Gość Tibon
Ten plyn to plyn ejakulacyjny, moze zawierac zywe plemniki a co za tym idzie doprowadzic do ciazy. Pomysl troche, bo potem bedziesz tu pisac, ze jestes w ciazy i co masz zrobic. Masz 17 lat, pomysl troche i jesli juz jestes na tyle dorosla zeby wspolzyc to albo sie zabezpieczajcie albo przygotujcie do roli rodzicow.

Gość Tibon
to plyn ejakulacyjny, moze zawierac zywe plemniki a co za tym idze byc przyczyna ciazy.

ble ble ble.... nie zawsze to co w książkach pisza ma cos wspólnego z rzeczywistością... Przez tą akcje z kapiela, na pewno nie zaszłaś... i przez zadne tam dotykanie... jedyny motyw z tym płynem ejakulacyjnym, to taki, że robicie to bez zabezpieczenia w dni płodne... ale on ci musi go wsadzic :P choć ja osobiscie uważam, że aby zajść w ciążę, to facet musi ci sie spuścić do środka, kiedy masz dni płodne... Inaczej by nie było tylu problemów z zajściem w ciążę...

Gość Tibon
Edyciak, na litosc... czo ty tej dziewczynie gadasz?! Nie musi dojsc do pelnego stosunku zeby zajsc w ciaze. Plodnosc to sprawa indywidualna. Jaka wy teraz macie wiedze na temat seksu? Nic dziwnego, ze potem na forach placzecie, ze niechciana ciaza! Micka sluchaj takich jak edycia a ciaza murowana.

hahaha :D Tibon - pokaz mi kobiete, która zaszła w ciążę inaczej niz przez stosunek płciowy :) wpadki sa dlatego ze ludzie nie stosuja kompletnie żadnej antykoncepcji... a wpadki tych, którzy stosuja niewłaściwą antykoncepcje, to jest jakis minimalny odsetek procentowy :) u mnie stosunek przerywany i kalendarzyk sie jak najbardziej sprawdza :)

Gość Tibon
No coz..moja kolezanka miala te przyjemnosc, zaszla w ciaze bedac, ze tak powiem- technicznie jeszcze dziewica. Smieszne? Nie dla niej. Wymieniac dalej? OK - moja pierwsza ciaza, tez nie przy pelnym stosunku. Na szczescie nie byla dla mnie zadna tragedia i mam teraz 17 letnia corke :). Powtarzam wiec - nie musi dojsc do pelnego stosunku aby zajsc w ciaze!!! Wiele dziewcyn myslalo tak jak Edycia i sie pomylilo, ja zreszta kiedys tez.

No to pewnie miałaś pecha...a twoja koleżanka troche podkoloryzowała opowieść... najgorsze jest to, że duża część lekarzy - ginekologów mysli podobnie jak ja... To co napisałam lekarz powiedział mojej koleżance...

Gość Tibon
Edyciak moja kolezanka ma 47 lat, nie koloryzoala, plakalam ze smiechu jak mi to opowiadala.Co do pecha - kazdy moze go miec, a Ty piszesz do 17latki, a jak ona tez bedzie miala pecha? Ja widze to inaczej, moja corka wlasnie skonczyla 17 lat, to nie wiek zeby byc matka. Chce dziewczyna wspolzyc? OK , ale odpowiedzialnie, bez ryzyka, z pelna swiadomoscie. Sama pisala, ze podczas pieszczot o tym ie mysli, a to blad i to powazny.