Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelkao.

Pomóżcie mi zasnąć,proszę

Polecane posty

Gość Mirabelkao.

Jestem w 40 tc i ostatnio nie mogę spać męczę się później w dzień bo mój organizm chce spać ale jak się kładę to nie ma mowy!!! oczy mam jak po kawie w sensie aktywne a organizm jakby bez sił.....czy któraś z Was miała tak w ostatkach ciąży?czy to może nie przez ciąże....jakieś sposoby na zaśnięcie?pomóżcie to męczące jest bardzo....

Gość piżamę jakoś raz na miesiac
dotleń siechociaż przy otwartym oknie. kiedy masz rodzić?

Gość wymeczonaaaaaaaaaaa
wez..... ja jestem w 38 tc i klade sie o 1 w nocy dopiero a i tak zasnac nie moge, na dodatek zawsze o 4 rano sie budze i nie moge zasnąc do 6 a jak o 6 zasypiam to o 7 juz wstaje i tak caly dzien chodze taka nie przytomna:O ja chce juz urodzic !!

Gość Mirabelkao.
Już powinnam rodzić!!!:) zmęczona jestem na maxa....i przez to już nawet humoru nie mam to czekanie jest fatalne i to samopoczucie .....

Gość rgfergtrh
wez meza zaciagnij na ostry sex, polataj troche po schodach i urodzisz a nie dupsko rozlozysz przed kompem i jeczysz :P:P pozdro ;)

Gość Mirabelkao.
HAHAHA bardzo śmieszne!!!! Nawet nie wiesz ile Ja już sie nabiegałam próbowałam wszystkiego by tylko urodzić a wczoraj z mężem z łóżka nie wychodziliśmy proszę nie denerwuj mnie;) bo to takich dawkach sportu i wysiłku gorących kąpielach itp.......już dawno powinnam urodzić ale nic nie zadziałało .....;P

Gość galimatiakijakitia
eh bedziesz miala wywolywany porod jak nic wspolczuje ja mialam i bylo okropnie, mniej boli jak samo pojdzie ale wywolywany to sa skurcze bez zadnych przerw :O

Gość Mirabelkao.
o matko! a wiesz właśnie dziś gdzieś przypadkiem zobaczyłam temat wywołwania porodu i tam też pisali że to jest gorsze ,dużo gorsze ps. tydzień temu czop mi wypadł i miałam nadzieje że to już zaraz.....i dupa

Gość mamamaaaa26
e- do autorki - to jest taki mądry organizm który przygotowywuje cie do nieprzespanych nocek przy niemowlaku i tego jak intensywnie potrafi człowiek funkcjonować w dzień po paru godzinach snu przerywanych ok 10 krotnym wstawaniem.. wiem coś bo mały ma 4,5 miesiąca i od tych 4,5 miesięcy nieprzespalam choćby 5 godz ciągiem...

Gość Mirabelkao.
Wiesz niech ten mój organizm się przygotowuje jak tylko chce byle nie za długo!!!Bo napewno wiesz jak to jest z złym samopoczuciem im dłużej człowiek żle się czuję tym bardziej ma dość.....a od miesiaca to ja jestem naprawde zmasakrowana ciążą.....cudownie było do 8mc a do teraz jest strasznie