Grenadii 0 Napisano Marzec 7, 2011 Witam Was serdecznie mam problem tego typu że podczas dni kiedy miałam dostać okres kochałam sie ze swoim chłopakiem i pekła gumka na drugi dzień zaraz poszłam do ginekologa przepisał mi escapelle i tabletki anty. Po escapelle nie mialam żadnych skutków ubocznych na kolejny dzień bolał mnie starsznie brzuch tak jak na okres krwawienie było tez takie jak podczas okresu więc przyjałam że dostałam okres w drugi dzień okresu wziełam tabletke anty. Problem polega na tym że nie wiem czy dobrze zrobiłam bo moze to nie był okres tylko to krwawienie po escapelle? czy jest to możliwe zebym to pomyliła? skoro czułam się tak jak podczas okresu który trwał 7 dni? Troche sie boje bo wczoraj kochałam się znowu z chłopakiem (akurat skończył mi się okres) i zaś gumka pękła :/ to chyba jakis pech... i teraz się zastanawiam czy powinnam iść do ginekologa czy liczyć na to że tabletki anty działają mimo że nie jestem pewna czy to wtedy był faktycznie okres? prosze o rade... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Marzec 7, 2011 chyba sily wyzsze staraj sie Ci powiedziec, ze najwyzszy czas na dziecko :D:D:D idz do ginekologa i jego sie poradz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja200000 Napisano Marzec 7, 2011 Myśle że wszystko jest ok, byłaś zabezpieczona bo przecież brałaś tabletki, więc wątpie że mogłabyś zajść w ciaże. Na wszelki wypadek kup tes ciażowy. przekonasz się.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Master111 0 Napisano Marzec 7, 2011 Moim zdaniem na pewno w ciążę nie zaszłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grenadii 0 Napisano Marzec 7, 2011 w sumie to mam 23 lata wiec wypadałoby kiedys mieć to dziecko ;P ale myśle że to jeszcze nie jest dobry moment ... ale dziekuje za odpowiedzi ;) test ciążowy kupie napewno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czyli zafundowałaś Napisano Marzec 7, 2011 sobie bombę hormonalną escapelle, zaraz potem anty i się zastanawiasz czemu tak jest???? Bo sobie rozregulowałaś układ hormonalny na maksa i trochę potrwa zanim wróci do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach