Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gripovitta

Czy ktoras mama miala grype , a mimo to

Polecane posty

Gość gripovitta

maluszek sie od niej nie zarazil ?

Gość julantaw
ja mam teraz zapalenei krtani i musze uzywc antbiotyk

Gość gripovitta
a ile dziecko ma ? Karmisz piersia ?

Gość gripovitta
Podnosze wszystkie mamy byly zdrowe ?

Gość julantaw
jestem w 2 miesiącu ciazy. a jesli masz dziecko na swiecie nos maseczki na twarz

Gość a my się córkę zarażamy
na zmianę :( czasem ona ma pierwsza katar a czasem ja. Grypę też juz miała i ja się od niej zarazaiłam. A teraz my juz w miarę zdrowe to mąż zaczyna, oszaleć można

Gość iwaaaa83
ja miałam anginę jak byłam w 2 miesiącu ( także musiałam zażywać antybiotyk). W rezultacie dziecko urodziło się z wrodzonym zapaleniem płuc i obniżonym napięciem mięśni

ja podczes karmienia (2lata) przeszłam chyba kilkanaście razy przeziebienie, 2 razy zapalenie zatok (antybiotyk) i 2 zapalenia oskrzeli (antybiotyk) - karmiłam piersią (odpowiednio dobrane antybiotyki), maluch ani razu się nie zaraził.

Gość julantaw
do iwy jakie uzywalas antybiotyk

Gość iwaaaa83
no właśnie nie pamiętam jaki to był antybiotyk. To było na pogotowiu 300 km od mojego miejsca zamieszakania. Lekarka mi mówiła, że to nie koniecznie od antybiotyku tylko od samej infekcji. Miałam anginę, mówiłam lekarzowi, że jestem w ciąży ale podobno był to antybiotyk który ciężarne mogą spożywać ( nie szkodzi dziecku). Do dzisiaj nie mogę sobie wybaczyć jak mogłam dopuścić do infekcji...wiem, że to do końca nie moja wina ( bynajmniej nie było to świadome) ale sporo przeszliśmy.... Wszystko do samego końca było idealnie....do momentu przyjścia na świat dziecka ( mimo iż dostał 9 punktów był oz nim źle po kilkunastu minutach od porodu) Półtora roku żmudnej ( codziennej) rehabilitacji i wyszedł ( mam taką nadzieję bo nadal jeszcze jesteśmy pod okiem specjalistów) na prostą.

Gość iwaaaa83
urodziłam w terminie Nawet ostatnio na ten temat rozmawiałam z neurologiem synka, która twierdzi,że szczególnie niebezpieczna jest infekcja wirusowa a szczególnie w pierwszym trymestrze.