Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizyta u ginekologa

jutro mam pierwsza wizyte u ginekologa- depilacja

Polecane posty

Gość wizyta u ginekologa

nie depliuje si etam, czy ogolic si etam dla ginekologa? to moja pierwsza wizyta.

Jak chcesz. Jak ci wygodnie. Zrób tak żeby czuć się dobrze/pewnie. To twoja cipka, a nie ginekologa.

Gość pisze tu bo tam wolno odpisuja
ja sie ogole, nie na zero- na wzgorku troche wlosow zostawiam, ale tak to reszta na gladko

Gość 1212945849584
ja zawsze zostawiam taki mały trójkącik zeby nie było całkiem na zero wargi okolice dziurki gładko tylko góra większy meszek

Jak chcesz... na pewno ginekolog widział nie jedna ogolona i nie jedną nieogolona... A skoro się nie depilujesz, to lepiej sobie odpuśc, bo za pierwszym razem efekt może byc niepożądany ;p pozdrawiam :)

Gość uprzejma jestem ;)
Jak nie chcesz, nie musisz. Mnie kiedyś lekarz zj.bał, że się depiluję, bo niby te włoski pełnią jakąś funkcję. Zrób jak uważasz:)

Gość fghjkl
może trochę nie w temaacie ale czy poszłybyście do ginekologa która jest waszą koleżanką z podstawówki?

Gość uprzejma jestem ;)
fghjkl -nie wiem czemu, ale chyba nie :P Nie napiszę na 100%, ale raczej poszukałabym innego lekarza.

Gość olosiie
o ja pierdziele, i wypowiada się w tej kwestii facet !-master111 idź człowieku zajmij się czymś bardziej męskim :P o ile potrafisz.. Co do autorki- no jeśli nie depilujesz się w ogóle to radziłabym chociaż skrócić włoski i wygolić tam,gdzie będą "przeszkadzały".. Lekarz bada również naciskając na brzuch,jednocześnie wkładając palce -naciska też bardzo nisko, nad spojeniem ,więc nie wiem czy będzie mu miło naciskać "futro" :D. Ja nie mogłabym pójść do ginekologa niewydepilowana, nie wyobrażam sobie w ogóle być tam zarośnięta.. no ale jak kto woli.

Gość uprzejma jestem ;)
"więc nie wiem czy będzie mu miło naciskać "futro" " o Boże... :O weź idź stąd lepiej

Gość fghjkl
no właśnie ja też się zastanawiam czy do niej pójść. Niestety druga opcja to stary obleśny facet

Gość uprzejma jestem ;)
fghjkl -w takim razie już wiesz do kogo iść :) Do oblecha tym bardziej bym nie poszła.

Gość olosiie
No ej, jak coś nie pasuje to Ty idź stąd. Ja czułabym się jak ostatnia kretynka, gdyby ginekolog musiał dotykać moich włosów na cipce, a podczas badania palpacyjnego jest to całkiem możliwe. Nie twierdzę, że powinno się golić na zero, ale trochę by wypadało, to kwestia higieny.

Gość młoda;)
to twoja sprawa a nie ginokologa:)

To nie kwestia higieny, ale gustu i własnego wyboru :) ja akurat sie depiluje i tez całkiem obrośnięta bym sie krępowała pójśc do ginekologa... ale nikomu bym nie mówiła, że lekarz może sie brzydzic dotykać "futro" ;p on jest lekarzem, taki wybrał zawód... i nic nie powinno go ruszac, a jeśli tak jest to znaczy, że to lekarz do dupy.

Gość ogól się i jeszcze się tam
Poza tym nie spotkałam gina, a byłam niestety u wielu, który by dotykał mojego "futra" gołymi rękami...

Gość wizyta u ginekologa
podgole sie, choc niechetnie;/

ogól się i jeszcze się tam - dokładnie... a jesli robi to bez rękawiczek, to wiej mu z fotela, bo to jakis zboczeniec... ;p tylko musisz wiedzieć, że czasami po goleniu zwłaszcza maszynka, moga ci sie pojawic tam czerwone krostki...

Gość wizyta u ginekologa
czyli jak ni bedzi emial rekawiczek to co uciekac?? ja mam tylko maszynki jednorazowe nie mam nic innego, podczas kapieli z mydlem golic?

haha :) nie no, ja tak to obrazowo tylko przedstwiłam... ale musi miec rekawiczki, jeśli ich nie założy, to zwróć mu uwage... a co do depilacji... ja na twoim miejscu bym sie wstrzymała... ale jak chcesz...