Marco1988 0 Napisano Marzec 7, 2011 Witam. Mam pytanie. Podczas stosunku ze swoją dziewczyną wyleciała mi niewielka ilość nasienia po czym kochaliśmy się dalej mój członek był nadal twardy czy możliwe żeby jakimś sposobem się z niej wydostało nasienie z prezerwatywy? Troszkę dziwnie to brzmi ale wiecie zapewnie o co chodzi. Dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj co napisałeś Napisano Marzec 7, 2011 i zacznij od początku jeszcze raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tibon Napisano Marzec 7, 2011 Mimo checi nie bardzo rozumie - podczas stosuku mialas czesciowy wytrysk, nie przerwaliscie stosunku i pytasz czy cos moglo wyleciec? Jesli dobrze zrozumialam to odpowiedz brzmi - tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj co napisałeś Napisano Marzec 7, 2011 gdzie ci się wylała część nasienia? Skąd miało wylecieć? Z dzziwczyny do prezerwatywy? Człowieku, napisz to po polsku, bo nikt z tego nic nie rozumie co, gdzie i ile się wylało z czego do czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marco1988 0 Napisano Marzec 7, 2011 Tak chodzi właśnie o to że kochaliśmy się w prezerwatywie i miałem częściowy wypływ nasienia co zauważyłem dopiero po pewnym czasie bo nie czułem tego a mój członek był nadal twardy a prezerwatywę było mi ciężko zdjąć po wszystkim . I moje pytanie brzmi czy możliwe jest to że mogło wydostać się nasienie z prezerwatywy i czy jest możliwość zajścia w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marco1988 0 Napisano Marzec 7, 2011 No kochaliśmy się w prezerwatywie więc do prezerwatywy nastąpił wyciek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigułeczka 0 Napisano Marzec 7, 2011 jak mozna madrze odpowiedziec na takie pytannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach