Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marco1988

Proszę o odpowiedź mądrą!!!

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. Podczas stosunku ze swoją dziewczyną wyleciała mi niewielka ilość nasienia po czym kochaliśmy się dalej mój członek był nadal twardy czy możliwe żeby jakimś sposobem się z niej wydostało nasienie z prezerwatywy? Troszkę dziwnie to brzmi ale wiecie zapewnie o co chodzi. Dziękuję za odpowiedź.

Gość przeczytaj co napisałeś
i zacznij od początku jeszcze raz...

Gość Tibon
Mimo checi nie bardzo rozumie - podczas stosuku mialas czesciowy wytrysk, nie przerwaliscie stosunku i pytasz czy cos moglo wyleciec? Jesli dobrze zrozumialam to odpowiedz brzmi - tak.

Gość przeczytaj co napisałeś
gdzie ci się wylała część nasienia? Skąd miało wylecieć? Z dzziwczyny do prezerwatywy? Człowieku, napisz to po polsku, bo nikt z tego nic nie rozumie co, gdzie i ile się wylało z czego do czego

Tak chodzi właśnie o to że kochaliśmy się w prezerwatywie i miałem częściowy wypływ nasienia co zauważyłem dopiero po pewnym czasie bo nie czułem tego a mój członek był nadal twardy a prezerwatywę było mi ciężko zdjąć po wszystkim . I moje pytanie brzmi czy możliwe jest to że mogło wydostać się nasienie z prezerwatywy i czy jest możliwość zajścia w ciąże?

No kochaliśmy się w prezerwatywie więc do prezerwatywy nastąpił wyciek:)