Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W jakim

W jakim banku macie konto, a któremu najbardziej ufacie?

Polecane posty

Gość W jakim

ja mam planach zmienić póki co mam w PKO ale mnie wręcz okradają (chodzi o opłaty. Chyba przejde do ING.

Gość Najporzadniejszy jest DB PBC
- najlepiej traktuja klienta, w oddzialach jest bardzo elegancko, nie ma tloku, oferuja dobry powazny serwis (nie obsluguja cie dzieci ...no moze poza teleserwisem), no i co najwazniejsze praktycznie nie dotknal go ostatni kryzys finansowy.

Ja mialam kiedys konto w banku slaskim i zdecydowanie nie polecam. Teraz mam w banku pocztowym i bardzo sobie chwale.

Gość no właśnie jak
w pocztowym to jak w domu, nie dają karty nie ma bankomatów, pierdole taki bank :o

Gość w pocztowym
jest bankomat - w okienku :D

Gość ewo w dobry kredyt?
­

Gość nie dobry kredyt tylko bank
joe ackermanna. inteligencji troche ludzie... bo wstyd. :o

Gość MiskaRosołku
mBank :) Jak ktoś mnie poleci że ode mnie dostał zaproszenie, to dostanę 100zł ;) A tak na poważnie nie mam żadnych opłat za prowadzenie konta, z wpłatomatu na konto pieniądze idą pół godziny a z konta mBank na konto mBank - 5 sekund. Kupiłam za 20zł/rok kartę do płatności w internecie, płacę np. przez Paypal dzięki temu. Przez internet wszystko się załatwia, tylko się widzisz raz z panem i sam do ciebie przychodzi z umową:) Kredyty łatwo dostać bez wychodzenia z domu :) A za kartę płaci się tylko za duplikat. No i 1,40 miesięcznie ubezpieczenia (np jak ktoś ci spod bankomatu podbierze kasę - tak, to też pokrywa!).

A ja mam w ING Bank Śląski. Karta całkowicie za darmo, konto całkowicie za darmo z wpłatomatu pieniądze na konto idą 10 sek z ING do ING przelewi idze 1 sek. :) Wszystko łatwo i sprawnie. Karta PayPass Całkowicie za darmo, dużo oddziałów. Nie polecam mBank z tego powodu ze nie ma placówek. Mialam problem, wplacilam pieniadze przez wplatomat polknelo nie wydrukowalo potwierdzenia i tyle ponad 4000 do dzisiaj mi nie oddano. W ING jak wpłatomat "połknoł" 2500 weszłam do placówki pan kazał i usiąść i pieniądze pojawiły się w portfelu (później i tak na koncie) za 5 min :)

Gość khymkhymkhym
Ja sobie nie ufam a co dopiero bankowi :P Jestem w PEKAO ale mam konto od lat na takich fajowych zasadach, ze mam 10 stalych zlecen darmowych i karte tez. Ale mowienie o zaufaniu do banku to eufemizm ;), przeciez to instytucja, ktorej celem jest zdobywanie pieniedzy a nie zaufania.

Gość gabrielasabatini
a ja nie napiszę, nie dajcie się tu naciągać na zwierzenia o tym gdzie trzymacie kasę...

Gość ja mam w PKO bp
też chciałam zmienić ze względu na opłaty, ale doszłam do wniosku że mi się jednak nie opłaca, w innych bankach kase ze inne rzeczy pobierają i na jedno wyjdzie Pko ma mnóstwo bankomatów, a ja wypłacam tylko z bankomatu, więc to jest korzystne, poza tym mam tu konto od 10 lat, gdybym chciała kredyt mieszkaniowy to bym miała łatwiej, pójdziesz do nowego banku który Cię nie zna i co wtedy

Gość a guzik prawda
kupowałam domek pod Olsztynem i nie dostałam kredytu w PKO, bo im przeszkadzał kawałek ziemi i lasku przy domku a jestem w PKO od ponad 10 lat dostaliśmy kredyt z mężem z BOŚ i tam właśnie przeniosę konto

Gość ja mam konto w millenium i mi
sie nie podoba, w Olsztynie kierowniczka odddziału okradała klientów i teraz bank nie chce oddac kasy. Co powiecie o Alliorze i Wzbk?

no akurat kredyt hipoteczny dostałam tez nie w swoim banku, tylko w zupełnie obcym, w którym nawet nie założyłam później konta, oprócz tego do spłaty hipoteki, więc jedno nie ma nic do drugiego ror mam tam, gdzie najtaniej (a raczej - za darmo) a hipotekę tam, gdzie najniższe raty

Gość a jak to jest z płaceniem
kartą za granicą? Można np. z BPH karta płacić w Niemczech , ze zwykłego konta ( nie w euro?) czy lepiej założyc konto w euro?

ja pieniedzy nie wyplacam bo caly czas skladam i na to konto przechodza mi swiadczenia na dziecko a potem gdy uzbiera mi sie wieksza kwota to wybieram i kupuje cos wiekszego. :) Maz dostaje kase do reki wiec konto niepotrzebne. :) Mam tez konto w banku spolddzielczym ale nie poleca bo jest koszmarnie drogo.

Gość w PKO BP
od 14 marca będą sprzedawać nowe RORy z pewnością każdy dopasuje coś dla siebie , polecam PKO KONTO NA ZERO

Gość Marta1117
Jak pokazuje czas, to konto za zero dobrze się sprawdza, a i PKO BP to obecnie najbardziej zaufany bank.

Gość mbank teraz mam
kiedyś PKO BP ale za dużo mnie prowadzenie konta kosztowało i dodatkowa opłata za dostęp przez internet

Gość mbank teraz mam
alior bank , milenium , eurobank, mbank , wzwbk to jeden diabeł jedna sieć ;) najlepsza obsługa przez neta i najbardziej sprawna moi znajomi jeszcze chwala sobie city bank

Gość polecam BGŻ
Polecam BGZ - wszystko za zero zł, jedynie za karte 5 zł, ale wyplaty we wszystkich bankomatach w Polsce za darmo i doplacaja co m-c 1procent od największego wplywu w miesiącu - jak wplyw jest 2tys - to co m-c mam 20 zł minus 5 zł za karte - jestem 15 zł na czysto - chyba nie ma nigdzie lepiej

Gość kasia177
Tylko PKO BP. Zaufany bank, a dodatkowo ich kartami debetowymi można w internecie płacić.

Gość ewaaga
na poczatku mialam konto w ing. Za prowadzenie konta placilam 15zl i 3zl za karte co miesiac. A gdy chcialam zamknac konto musialam zaplacic 400zl. Teraz jestem w banku pocztowym i bardzo sobie chwale. Za prowadzenie 0zl wplaty i wyplaty tez 0zl. Jedyny minus to kolejki na poczcie

Każadą kartą można płacić za granicą. Czy to w sklepie czy też wyciągając z bankomatu. Liczą po cenie euro/waluty/ jaka obowiązuje danego dnia wg kursu NBP. NIE polecam GETINBANK.Trzeba się prosić o kartę TAN do internetowego konta, żeby korzystać z własnych pieniędzy.

Gość lenka32-sama
alior za darmo wszystko!!!!!!!!!!!!

Gość Emmett Fitz-Hume
Obecnie bez dwóch zdań najlepszy jest Alior Sync http://www.pozyczki.biz.pl/aliorsync/ :) Wszystko za darmo i jeszcze zwrot 5% za zakupy internetowe kartą i "Płacę z Aliorem". :)

Teraz żadnemu nie ufam :) Może PKO byłby ok ale liczą sobie za prowadzenie konta Na pewno odradzam credit agricole (kiedyś lukas), są umoczeni w Grecji i pierwsi pójdą na dno