Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pitu pitu z byłą...

Polecane posty

Czy pozwalałybyście swojemu mężczyźnie na kontakty z eks kobietą z którą nie jest już od 5 lat? Ona ma męża i dziecko, On ma mnie... Piszą do siebie dość często, nie spotykają się. Ale mnie to jakoś.... wkur... Zabronić?

Skoro ma męża i dziecko to chyba raczej ci nic nie grozi... Faceci nie lubia jak sie im czegos zabrania... Zapytaj, czy musi utrzymywac z nia tak częsty kontakt, że czujesz się zagrozona... Zobaczymy, co ci powie...

Zapytałam. Powiedział, że to tylko i wyłącznie koleżanka. Nie musi utrzymywać kontaktu, jednak to chyba oznacza, że już NIC do niej nie czuje, skoro może normalnie napisać parę zdań do niej. Inaczej byłoby ponoć (tak twierdzi) jakby uciekał od kontaktu czy też inicjował go w każdej chwili (mogłoby to znaczyć, że się z tym nie pogodził). Piszą n a neutralne tematy (niestety przejrzałam archiwum, o czym On nie wie... :/) Nie zrobię więcej tego. Powiedział, że gdyby chciał nie musiałby robić podchodów i bawić się w gg kilka lat, ale ON NIE CHCE z nią być. To co było już bowiem dawno minęło, On kocha mnie, a Ona jest koleżanką, zresztą na żonę się nigdy nie nadawała, bo miała bardzo trudny i egoistyczny charakter. To Ona go zdradziła, to On z nią zerwał. Bać się czegoś czy nie? Szczerze mówiąc odczuwam niepokój. Z drugiej strony nie chcę cudaczyć i Mu zabraniać..

No też to sobie wmawiam, ale... jakoś nie zmniejsza to obaw. ;) Czyli nie ruszać już tematu? Czy sprawdzić Go jeszcze za jakiś czas ten ostatni raz?

Gość ldDIWQOEDNWED
Mój utrzymuje kontakt ze swoją przedostatnią eks , dlatego , że są rodzicami chrzestnymi pewnego maluszka a jej brat to najlepszy przyjaciel mojego , ona ma męża ...własciwie nie mam nic przeciwko temu , wkurwia mnie jednak jak jego ostatnia eks do niego wydzwania po tym jak go zdradziła , teraz chce wrócic :O

No ja sie czuję z tym jakoś dziwnie. Ale myślę, że jeśli chciałby do niej wrocić, to miał na to wiele okazji, i kontakt czy tez jego brak by mu w tym nie przeszkodzil. poza tym... ona ponoc byla wredna, miala ciezki charakter, do tego ja jestem dosc ladna i mlodsza 7 lat od niej, ale juz chyba nienormalnych rzeczy sie doszukuje...

Gość arachia;
ja myślę, że na pewno normalne jest, ze masz jakies tam obawy, w końcu chyba ci na nim zależy, prawda? Ale powiem ci, że patrząc na to co nap chłodnym okiem, to chyba on jest w porządku. Skoro nie ukrywa się z tym, nie kasuje tych rozmów no i rzeczywiście trwa to tak długo, a do nieczego miedzy m\nimi nie doszło, to chyba nie ma większych powodów do obaw... powiedz mu tylko szczerze, e jestes odrobinę... nie wiem ... zazdrosna? i w ogóle co czujesz w zwiazku z ta jego przyjaźnią... na pewno nie zaszkodzi, am szczerość w zwiazku jest naprawdę ważna...

Powiedziałam Mu jak się czuję. Zapytał czy ma urwać kontakt. On sam mi powiedział, że z nią pisze (widziałam archiwum, ale On o tym nie wie), jednak kręcił co do ilości. Mówił, że chodzi o sprawy komputerowe i rzadko to jest (może ze 3 razy w ciągu ostatniego roku), a tymczasem rozmawiali nie tylko o tym i to zdecydowanie częściej - ja sama przeczytałam chyba z 10 takich rozmów. Nic niepokojącego w nich nie było, Ona nawet wie, że ja istnieje, ale jednak... Może nie pamięta ilośći, może podał mniejszą aby mnie nie martwić, może nie zauważył sam częstotliwości, jednak mówił to z dużym przekonaniem i teraz nie wiem - oszukał świadomie, niechcący czy co. Zgadząło się to, co powiedział odnośnie tego, kto odzywa się pierwszy. On zacżął jedną rozmowę, ona resztę.

up

Gość achhhhata
a tak własciwie o po huj on z nia gada?????

Gość sdljdkljJSD
a skad jest ten twoj facet co ?!JAKIE WOJEWODZTWO?

Gość achhhhata
no????!?!??!????!??! odpiszesz?

Gość sdljdkljJSD
bo kurwa jakbym czytała o sobie :D

Warmińsko - mazurskie. Ona biedna istotka potrzebuje porad komputerowych. No włąściwie to nie wiem czemu z nią gada. :P On ma 29 lat, ona 31, ja 24.

Gość sdljdkljJSD
aaa to nie :P tylko kurde dziwne to dla mnie , ze zamiast z toba pisze z eks .. :O

Dla mnie też dziwne, że pisze. Ze mną też pisze. Nie ma w ich rozmowach żadnych czułostek. Poza tym, że ona zdrabnia Jego imię. I tyle. Żadnych buziaków czy innego dziadostwa, ale nerw mnie mimo to szarpie. ;)

Gość sdljdkljJSD
no ja sie wcale Tobie nie dziwie :P mnie tez szlag trafia jak eks mojego faceta wydzwania do niego chuj wie po co :O

I rozmawiaja czy zabronilas kontaktu? Sama nie kontaktujesz sie z bylymi?

Gość sdljdkljJSD
Wiesz to jest taka sytuacja ze oni sie rozstali 3 miesiace temu,zdradzila go ,on ja zostawił wiesz ...i teraz ona chce wrocic do niego,ciagle pisze i dzwoni a mnie szlag trafia...on sie do niej nie odzywa (bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :P )

Czyli wy krociutko jestescie razem. A nie odbiera jak dzwoni? Moze tylko przy Tobie, skoro jej sie nadal to nie znudzilo?

Gość sdljdkljJSD
no niedługo ze soba jestemy niedługo...wiesz nie wydaje mi sie aby odbierał gdy mnie przy nim nie ma , on mi zawsze mówi gdy ona dzwoni , np. gadamy przez telefon i nagle : moja eks dzwoniła , moja eks napisała.. nie kryje sie z tym , raz od nej odebrał ale to było na poczatku i tez mi o tym powiedział, ale wiesz...przezorny zawsze ubezpieczony.

No, moj mówił, że pisali ze 3 razy w ciągu roku, a tu się okazuje, że z ostatnich 2 miechów przeczytałam 7 rozmów, albo więc nie pamięta, nie wnika, albo wali ściemę..

Gość sdljdkljJSD
wiesz Ty jestes w o tyle lepszej sytuacji , że oni nie sa ze soba juz 5 lat i ona mezatka , ma dziecko czy tam dzieci...a moj ze swoja eks rozstali sie zaledwie 3 miesiace temu , ja z nim od miesiaca krece...ta jego była jest tak nachalna , ze potrafi 10 razy dziennie do niego zadzwonić:O

Gość sdljdkljJSD
jak nie pamięta ?! na pewno pamięta tylko ściemnia troszkę , bo pewnie Cię rozzłościć nie chce ...3 razy w roku a 7 rozmow w miesiacu to troche roznica:O

No i na plus jest to, że mieszkają daleko. Tzn niby godzinę jazdy - 120 km, ale... No kurde, chyba gdyby chciał do niej wrócić to by już to zrobił w ciągu 5 lat, jak myślisz? Mogło coś zostać? To Jego wielka miłość była.

No moim zdaniem też właśnie o to chodzi. Zabroniłąm pisać, sprawdzę profilaktycznie za miesiąc, tylko nie wiem na któym laptopie, bo ma ich chyba z 5. :/ A jak nie przestanie pisać to co? No nie wiem. Jesteśmy razem rok. Bez kłótni. Kilka moich mniejszych foszków się zdarzyło - może z 5.

Gość sdljdkljJSD
Widzisz kochana nie wiem co Ci doradzić :O sama się czasami zastanawiam co ten mój mysli w tej swojej głowie , ze moze sie jeszcze zejdą :( kurwa najgorsze są te pierwsze wielkie miłości ...wiesz..zawsze tam jakieś uczucie pozostaje...

Gość sdljdkljJSD
my sie jeszcze ani razu nie poklocilismy , ale wiesz jestesmy ze soba tylko miesiac cholera wie, moze do siebie jeszcze wrócą :O wiesz ja tam swojemu nic nie gadam , dorosły facet jest w końcu , poza tym jestesmy ze soba na tyle krótko , że nie bede mu stawiała ultimatum i czegoś zabraniała , faktem jest , ze jesli bedzie chciał z nią miec kontakt to moje zakazy nic w sumie nie dadzą ...kurde wiesz...mój ma jeszcze kontakt ze swoją przedostatnia eks ale to dlatego , ze oni sa rodzicami chrzestnymi jednego malca swoich przyjacioł a jej brat to najlepszy kumpel mojego faceta ...

No wiem, wiem. Ja pocieszam się tym, że gdyby chciał wrócić już dawno by to zrobił, chocisażby przed narodzinami jej dziecka. Z jednej strony jednak masz lepiej - może nie zdążyłaś swojego jeszcze aż tak pokochać i gdyby coś, to jest jednak łatwiej niż w dłuższych związkach.