kicikota 0 Napisano Marzec 7, 2011 Zaczęłam brać swoje pierwsze tabsy, wzięłam cały blister, zaczęłam 1 dnia miesiączki, brałam je codziennie o 22 , żadnej nie pominęłam, żadnych wymiotów, biegunki, leków, nawet alkoholu nie piłam [ panikara za mnie] W piątek 4 marca wzięłam ostatnią , a dzisiaj poniedziałek a ja nie mam krwawienia poratujcie mnie bo już schizuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 7, 2011 :(:( pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Marzec 7, 2011 masz czas, to dopiero 3 dzien, a masz całe 7 dni na dostanie krwawienia, ono sie pojawić może nawet dopiero 7mego dnia i i tak bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 7, 2011 dzięki wielkie ;) już zaczynam mieć schizy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalaal90 Napisano Marzec 7, 2011 hehe dokładnie, masz 7 dni. Ja po odstawieniu (całkowitym) tabletek nie miałam okresu przez pół roku, to dopieto schiza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach