Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a .

czy możliwe,że jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość o n a .

Witam. ostatnio współżyłam z chłopakiem w 6 dniu cyklu-ostatni dzien miesiaczki, czyli prawie juz jej nie było. Była prezerwatywa, stosunek przerywany. Gdy już kończyliśmy, bo dochodził to wyciągał ze mnie jego i wtedy poczułam takie pociągniecie, gdy się odwróciłam to zobaczyłam,że sobie poprawia prezerwatywe, ale ona mu się zsunęła prawie na koniec. nie doszedł we mnie, ale zawsze jest w prezerwatywie ten płyn gdzie są plemniki też. Czy jest możliwosć,że zajdę w ciąże? boje sie ze podczas wyjmowania gdy prezerwatywa sie zsuwała mogło cos we mnie z jego plemników zostać. a na drugi dzien bolały mnie na zmiane jajnikiale to było za wczesnie na dni plodne czy owulacje i w ogóle takie kłujące bóle w brzuchu-dziwnie sie czułam ale to za wczesnie przeciez na jakiekolwiek objawy ciazowe. cykl miesiaczkowy mam zazwyczaj 30-dniowy. na trzeci dzien juz mniej bolało-prawie w ogóle.Prosze o mądrą odpowiedz

Gość ChlopekRoztropek
Poczytaj sobie jakas witryne fachowa, jak np artykuly na wpadka.pl i dowiedz troche o tym jak sie robi dzieci... Nie nie mozesz byc w ciazy. Nie na drugi dzien po zaplodnieniu nie ma juz efektow ciazy w postaci bolu jajnikow

Gość o n a .
ale ja nie mówię,że teraz mam już objawy...tlyko,że mnie tak boli jakbym miała dni płodne-ale to za wcześnie przecież-i czy możliwe,że może dojśc do zapłodnienia? chodzi mi o to czy jak go wyjmował to nie mogło zostać we mnie tego płynu z plemnikami, bo jak pisałam prezerwatywa się zsunęła do około połowy.