Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY BLAGAM RATUJCIE

Aaaauaaaa! BLAGAM O POMOC SZYBKO

Polecane posty

Boze jak mnie boli!!!! od jakiegos czasu lapaly mnie skurcze tak jakby w stopie, tzn na tym uniesieniu, jakby od spodu, ale zaraz szyko rozruszalam noge i przechodzilo, a przed chwila zlapal mnei taki bol, ze zaczelam wrzeszczec az z bolu, jestem sama w domuu, troche ustapilo teraz, ale boli i tak i nie moge ruszyc noga!:( blagam pomozcie, co zrobic zeby przestalo bolec? czuje jakbym jakiegos paralizu stopy dostala!:(

ZNOWU mnie zlapal ten bol okropny i silny i po chwili przeszlo:( nie moge ruszyc noga :(

Ruszać nogą, a tak długofalowo to uzupełnić niedobory potasu i jeśli dobrze kojarzę magnezu w organizmie.

naprawde nie moge ruszyc stopa, bol jak mnie zlapie to wrzeszcze normalnie i lzy mi lece i nie jestem w stanie nic zrobic :( a teraz boli mnie mnie i boje sie ruszyc noga zeby bol sie nie nasilil znowu :(

Ale inaczej to raczej nie przejdzie. Złap dłonią stopą i zacznij delikatnie ruszać. Zacznij od palców. I na przyszłość staraj się zapamiętać przy jakich ruchach, przy jakim ułożeniu stopy Cię łapie i staraj się unikać stawiania w taki sposób stopy. Mnie swego czasu łapał skurcz jak stawałam na palcach albo wyciągałam palce wprzód, ściągałam.

mnie lapie bol chyba jak tak naciagne stope, tak jak baletnica np. bo akurat teraz siedzielam przy kompie i po prostu przekladalam noge i nagle taki bol zlapal :(

juz jest dobrze, dziekuje za pomoc Perwersjo :)

Jak cie złapie, to zrób sobie masaż stóp... Moze byc pomocne również wymoczenie stóp w ciepłej wodzie... a to kto wyzej napisał... magnez... niedobory magnezu powoduja skurcze...

No bo jak ściągniesz stopy, to najczęściej skurcz łapie, dlatego w chwili skurczu naciągnąc palce na siebie :) inaczej zgięcię grzbietowe stopy (dla zaawansowanych) :P no i masaz..

wlasnei jak naciagam palce to jeszcze bardziej mnie boli, tzn mam wrazenie, ze jak duzy palec naciagam to wtedy bol sie nasila ;/ i zawsze musze szybko trzasac noga tak jakby i mija po chwile, a dzis zlapal mnie taki przeszywajacy bol okroptny , ze wrzeszczalam :P

mozliwe, mam magnez gdzies w apteczce , wiec zaczne brac napewno, a nie myslicie , ze to jakas wada stopy czy cos takiego ?

a wlasnie chyba kiedys mialam plaskostopie, ale to sporo lat temu...

Może się nieco moga nasilać te skurcze przy płaskostopiu? A co z tym robiłaś?? WYleczyłaś??

Kurcze, ja to mialam chyba za dzeciaka... nie pameitam juz. ale jakis czas tam sobie butelka jezdzilam no tak wiecie stopa . aletak patrze na swoje stopy to mam takie to "wciecie" chociaz jak stane to ta zewnetrzna czesc jest jednak plasko...