Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiplash

Szukam przyjaciolki

Polecane posty

Witam Szukam osoby, z ktora moglbym porozmawiac o wszystkim, osoby wyrozumialej. Takiej, ktora sprawi ze na nowo bedzie chcialo mi sie zyc :) Obecnie przezywam bardzo trudny okres w moim zyciu, czuje sie potwornie samotny :( Powoli zblizam sie do wieku 18 lat

Przepraszam, musialem odejsc od komputera Pogadac mozna o czymkolwiek, choc sam nie wiem czy ja jeszcze potrafie pogadac z kims o rzeczach blahych. Popadam w jakas depresje chyba :(

Gość entkastudentka**
🌼

podnosze temat W sumie to nie wiem na co licze zakladajac tu ten temat... Wiem ze zycie jest dla mnie bez sensu, bo nie mam dla kogo zyc. Nigdy nie mialem w nikim oparcia Tak brakuje mi drugiej osoby do ktorej moglbym chociaz napisac glupie "co u Ciebie?" :(

Gość noemi@
Szukasz tylko przyjaciółki ?

Tak, tylko przyjaciolki Na chwile obecna jest mi tak zle, ze o milosci to ja nawet nie marze

Gość noemi@
Dobrze napisane "na chwile obecną" a potem co ? Ile masz lat ?

Gość noemi@
Bez obaw nie szukam miłości ;-)

Gość noemi@
oj młodziutki jesteś

Gość nickname
Whiplash ja mogę pogadać, jak chcesz to napisz 24435052

No to żeby zagaic temat, napisz cos o sobie... Jak ci w szkole idzie?? Co zamierzasz potem robic?

podnosze temat A tak przy okazji zycze spelnienia marzen wszystkim przedstawicielka plci pieknej ;)

Dziękujemy dziekujemy :) co tam sie dzisiaj ciekawego wydarzyło?? :P

Edyciak cos nie mozemy na siebie trafic A dzis nic nadzwyczajnego sie nie wydarzylo... kolejny szary, smutny dzien

Znaczy, żeby wszystko było jasne :) ja jestem zajęta :P a czemu nudny dzień?? NIe masz żadnych kolegów, żeby gdzieś do któregoś wyskoczyc??

Koledzy jacys sie znajda, ale nie ma za bardzo warunkow zeby wyskoczyc gdzies, np. po szkole, bo najzwyczajniej nie ma gdzie A to, ze jestes zajeta to nic nie szkodzi :) Jak juz wczesniej pisalem - nie poszukuje tu milosci :)

Hmmm... nie mialem nigdy dziewczyny jesli o to Ci chodzi :) Nie jestem tez jakis wielce niesmialy... potrafie pogadac z dziewczyna o roznych sprawach... Wiec moje relacje moge ocenic jako normalne, chyba ze uwazasz, to ze w tym wieku jeszcze nie bylem z nikim blizej jest nienormalne :P

Nie uważam, że to nienormalne :) jakbys miał 25 lat, to mozna by miec wątpliwosci... sama pierwszego chłopaka miałam w wieku 18 lat :)

nie smutaj głowa do góry ;))) Ja moge z tobas pogadac wiekowo jesteśmy w tym samym wieku prawie ;))

Staram sie myslec pozytywnie, ale cos mi to nie wychodzi ostatnio Miejmy nadzieje ze ten stan szybko mi przejdzie ;) I dzieki za chec rozmowy z takim nudziarzem jak ja :P

Gość wiki viki
Witaj :) Możemy pogadać jak chcesz:)

Gość misia-a
witaj w klubie tez mam w tym roku 18 a jestem żałosna jak mało kto

Gość misia-a
ponieważ jestem tzw. nieudacznikiem, nigdy nie miałam chłopaka, jestem brzydka i nie potrafię wziąc się za siebie i schudnąc i strasznie leniwa, nie umiem wziąc się za naukę mimo że mam świadomośc że są takie czasy że bez wykształcenia nic nie osiągnę. Wszyscy znajomi mnie olewają zajęci nowo poznanymi ludźmi czy też swoimi partnerami a ja przez swój wygląd i nieśmiałośc nie potrafię zjednywac sobie ludzi i gdy tylko poznaję kogoś nowego od razu zdaje mi się że budzę negatywne uczucia i nie potrafię sensownie powiedziec nawet słowa i przez to faktycznie nie jestem lubianą osobą. Nie wiem juz co mam robic powoli popadam w jakąś depresję