Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie amolka

co wybrać? dwie oferty pracy

Polecane posty

Mam propozycje pracy w dwoch miejscach,co wybrac.dodam, ze mam 23 lata 1) umowa o prace na dwa lata. praca raczej nierozwijajaca , ale dajaca wzgledna stabilizacje jesli chodzi o zatrudnienie 2) umowa zlecenie. na 3 miesiace. z odległą, ewentualną mozliwością podpisania umowy o pracę, ale praca nauczyła by mnie pracy z sapem, hostem, excelem. Kusi mnie wizja stabilnego zatrudnienia w opcji pierwszej. ale w tej drugiej moglabym chyba lepiej sie rozwinać...ale ta druga firma z tego co wiem ma duza rotację...sama nike wiem doradzcie!

Gość Małgola.
1 , reszty uczyć się we własnym zakresie.

Gość bez VAT bez VAT bez VAT
wybierz stabilizację bo jeśli w tej drugiej ci nie przedłużą umowy to nie zdążysz się rozwinąć

Gość kakkaalicjakakka
A moze napisz cos wieciej. Ta pierwsza raca na czym by polegala?

no więc pierwsza praca to praca "na słuchawce" w zagranicznej telefonii komórkowej, wykorzystywałabym w niej język obcy na co dzień ( kończę filologię). Chodziłoby o proste prace biurowe plus wszystko co związane z przedłużaniem umów telefonicznych przez internet, obsługą klienta druga praca to też praca, w której wykorzystuję na co dzien język obcy. To typowa praca biurowa, drobne tłumaczenie faktur plus skanowanie, księgowanie rachunków.

Gość g24tr
tak jak ktoś napisał 1 i we własnym zakresie pogłębiaj wiedze. Chyba ze w 2 masz dużo wieksza kasę:)

mam jeszcze trzecią propozycję pracy obsługa zagranicznych turystów w SPA posługiwanie sie językiem potrzebne + napiwki za strzelenie lodzika :)

no właśnie pieniądze w pierwszej i drugiej są porównywalne..

Gość g24tr
No to 1 zdecydowanie,umowa o pracę w tych czasach to rzadkość.

Gość ja bym brala
bez zastanowienia opcje 1 ... co do 2 formy - przerabialam ja milion razy ... pracowalam na umowe zlecenie - niby okres probny, a pozniej i tak mnie nie zatrudniano ;/

Gość kakkaalicjakakka
Moze rzeczywiscie lpiej ta pierwsza. Ta umowa zlecenia nie jest zbyt dobra. Po pierwsze uropu normalnego nie dostaniesz. Po drugie jesli zachorujesz czy zajdziesz w ciaze nie bedziesz miala tylu swiadczen co przy normalnej umowie

Wiem właśnie... więc klamka zapadła:) Chciałam się tylko "upewnić":)