Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serialowa jo.

LINIA ŻYCIA

Polecane posty

Gość erbu
Olga opisala w pameitniku wszystko do dnia slubu ,jaka byla szczesliwa ze za niego wychodzi...ale on okazal sie tyranem,potworem i jak ta wielka milosc po malu zamieniala w nienawisc do meza tak duza ze bala sie ze zneinawidzi dziecko przez to...jedym slowem miala nierowno pod sufitem bo matka dziecko kocha bezgranicznie a jak jej zle bylo z mezem to powinna od niego odejsc a nie isc sie wyskrobac tak jak miala w planie serial mnie wciagnal ,milo sie oglada co ta Ewa ma na glowie fryzura jak u starej baby,a to ladna dziewczyna a tak sie postarza

Gość erbu
od dnia slubu

Gość erbu
no jak to seriale ,musza przeciagac.....za krotkie te odcinki....

Gość może bił

Gość Sąsiadka Ducha
Facet,który nachodzi Sylwię to ojciec jej syna.Ona została przez niego zgwałcona.Nie było jeszcze mowy o tym w jakich okolicznościach do tego doszło.Scenarzyści dają delikatnie do zrozumienia,że zanim to się stało to oni się znali,może byli parą i on ją zgwałcił po pijaku.

To ze jest ojcem kamila, ale watek gwałtu gdzies mi umknął. Wiec dzieki za wyjaśnienie. Oj bedzie znow akcja: igor świadkiem na ślubie michala. Hehehe.

Gość fanka PM
strasznie krótkie odcinki... mało urozmaicone. wszystko się kręci tylko wokół michała i grety.

Gość Mark+Iza
wydaje mi się ze ernest jest alfonsem a sylwia byla prostytutka dlatego wstydzi wyjawic prawde keslerom.

Gość erbu
tez mysle ze Sylwia ma mroczna przeszlosc,w pierwszych odcinkach jak Kamil przywalil w morde kierownikowi w pracy (wylecial za to z roboty)za insynuacje o jego matce,nie wiem dokladnie co powiedzial ale dalo sie wyczuc ze ja znal jako latwa panienke.....

Gość erbu
Ernest pewnie nei mysli o tym ze robi synowi krzywde wg niego daje mu przepustke do lepszego zycia ,latwego,bogatego ...albo chce zrobic na zlosc Sylwii i go "zepsuc" bo jakie on moze miec ojcowskie uczucia do nieznanego chlopaka bedac samemu ciemnym typkiem

Gość już mają wakacje?
dobrze wczoraj zrozumiałam? wkurzył mnie wczoraj ernest i jego syn też. Woli takie ojca, zapomniał o matce, ktora poświęciła jemu życie

przegieli trochę z tym że już przerwa wakacyjna.... program na polsacie zmienia się na wakacyjny chyba dopiero za 2 tygodnie.... no i oczywiście co wspaniała stacja wyemituje za linię życia ... Świat wg kiepskich - a to ci niespodzianka ;/;/;/;/

Gość kwit
Kamil to krew tatusia to co mu tam matka ktora sie poswiecila zeby wychowac go na ludzi :o..... widac ze chlopak ma trudny charakter ,matka wychowala jak umiala a zle geny biora gore....

Gość troche tego nie rozumiem
Mnie rozbawiła Sylwia, która narzeka, ze nie ma kasy, niby trzyma się tej pracy kurczowo, a tu leci do Kesslerow zeby im do słuchu powiedzieć. Która by tak zrobiła?

Gość kwit
a co ma praca Sylwii i jej brak kasy do pretensji do Kesslerow bo nie rozumiem? Kesslerowa jest jej przyjaciolka od lat ,powierzala jej swoje sekrety i ma troche racji w tych pretensjach ale rozumiem jedna i druga kobiete

Gość weererrrr
to ma do tego ze spoznila sie do pracy

Gość troche tego nie rozumiem
Otóż ma to do tego, że zamiats pójść do pracy w której szefowa raczej krótko ją trzyma, to ona bez jej zgody, nawet słowa wyjasnienia leci z w sumie sprawą "nie palącą się". Jaka różnica czy pogada z nimi rano, czy po pracy? żadna. A ja np. nie pozwoliłabym masażyście nakładać mi maseczki na włosy, bo równie dobrze mogę zrobić to w domu, nie po to idzie się do renomowanego spa. Jak się nie ma kasy, to się szanuje swoją pracę i pracodawcę.

Gość kwit
aaaa..teraz rozumiem co masz na mysli bo po tym jednym zdaniu wyzej nie wiedzialam o co ci chodzi :D...nie ogladalam ostatniego odcinka

Gość Ernest to zboczenie
c , dobierał się nawet do dziewczyny Kamila tak się dowie się prawdy o ojcu ,że jest przestępcą będzie cierpiał

Gość Sylwia połknie ta
bletki, w szpitalu powie Kamilowi prawdę, będzie w szoku

Gość Mark+Iza
a po co ona bedzie połykac tabletki. przeciez ona nic nie zawiniła, chyba,że w młodości była puszczalska i teraz to się wyda.

Gość Linia Życia odcinek 69 online
Linia Życia odcinek 69 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/ Ewie udaje się namówić Cezarego Bończę-Dworeckiego (Stefano Terrazino), uznanego specjalistę od PR, do poprowadzenia kampanii promocyjnej nowej linii napojów energetyzujących. Igor oświadcza kochance, że mimo wspólnych interesów nie łączy ich nic więcej niż seks. Kesslerówna jest zaskoczona jego wyznaniem, gdyż spodziewała się, że Grabowski również coś do niej czuje. Tymczasem Cezary zaczyna z nią flirtować. Alicja staje w obronie koleżanki, której nauczycielka nakazała zmianę stylu ubierania się. Wkrótce zwierza się Markowi, że Ernest Krupa próbował ją molestować. Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/

weź spamerze wypie-rdalaj :o ladny ten serial :) nie taki buraczany jak "pierwsza miłość" zupełnie inny format, aktorki jakieś mało mi znane ale piękne! zwłaszcza ta która gra Ewę, Alicję, Klarę... jedynie ta 3 córka jest jakaś dziwna...ale podobno to córka reżysera czy kogos tam to dostala prace ;/ faceci też niczego sobie :) tylko drażni mnie jeden typ- ten z salonu kosmetycznego, ma dziwną aparycję :o

Gość Izabela ma załamanie
psychiczne, boi się,że straci Kamila niewiadomo jakie miała życie, gdzie wychowała się, nie jest powiedziane

Gość Linia życiaaa
Linia życia Odcinek 70 online http://serialelove.pl/linia-zycia/linia-zycia-odcinek-70/ Lindner odwiedza Michała w areszcie. Przynosi mu dobrą nowinę sprzątaczka z dworca rozpoznała Wiktora Piechotę. Michał jest szczęśliwy, to oznacza przecież że już wkrótce zostanie zwolniony z aresztu. ..

Gość Kamil jest ciekawy
skąd jego ojciec ma tyle pięniędzy, nie pojedzie do Brazylii, bo to nierealne, nie zostawi matki i przyjaciół, ciekawe kiedy Ernest pokaże mu drugie oblicze, czy pobiją się kiedyś pewnie Kamil będzie miał wyrzuty sumienia,że nie słuchał przestróg Sylwii znienawidzi siebie i zacznie pić