Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serialowa jo.

LINIA ŻYCIA

Polecane posty

Gość Michał = masaaakkkra nie aktor
a ja włąśnie zaczęłąm to oglądać.....uczucia mieszane ;P trafiłam przyoadkowo - szukałam jakiegoś serialu na ipla i stw. zobazce co to.... piosenka na początku straasznie wkurzająca no ale cóż...jakoś przeżyje ;) te nadmorskie klimaty - cudo...ten powiew wiatru ehhhh rozmarzyłam się :) ale jednego nie zdzierże...skąd oni wzieli niektórych aktorów....ten Michał to jest porażka jakaś czasami mam wrażenie że ja bym to lepiej zagrała...no po prostu MASAKRA jak dla mnie ...a powiem wam ze na prawde rzadko narzekam na czyjąś gre aktorską...ale wyjątkowo ten to się na aktora nie nadaje ... stwierdzam tak po kilku odcinkach...ciekawe czy ktos jescze się ze mną zgodzi ???

Gość Linia Życia odcinek 73 online
Linia Życia odcinek 73 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/ Ernest pokazuje Kamilowi wielki, drogi jacht. Twierdzi, że to właśnie z jego właścicielem są umówieni. Kamil poznaje Jakuba Jarosza. Ernest dobija targu, sprzedaje mu broń. Wilk ponownie odwiedza Góralczyk i opowiada jej o możliwości odzyskania syna. Twierdzi, że sąd zwróciłby jej dziecko, gdyby Violetta znalazła stałą pracę i zmieniła styl życia. Mówi jej również, że siostra Michała Ostrowskiego Monika jest gotowa ją u siebie zatrudnić. Violetta odwiedza Antka w domu dziecka, ale opiekunka ją wygania. Violetta decyduje się zmienić zeznania odnośnie Piechoty. Za namową Andrzeja Anna odwiedza Michała w areszcie. Michał szczerze opowiada całą historię, ale Anna mu już nie wierzy. Ze łzami w oczach mówi Ostrowskiemu, że czuje się upokorzona całą tą historią i że od tej pory nie chce już mieć z nim nic wspólnego. U Grabowskich Irena naciska Igora w sprawie zdjęć Michała. Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/

Gość Kamil nie uwierzył
Alicji, że jego ojciec molestował ją, ale później wątpliwości pojawią się napewno, miał taką minę, boi się,że to prawda do Brazylii nie pojedzie, bo jego matka jest w śpiączce , bardzo to przeżywa

Gość Sylwia po przeczytaniu
listu Kamila szaleje z rozpaczy , rozwala mieszkanie bierze tabletki i podcina żyły , w wannie znajdują syn i policjant Klara mówi, że jej stan jest krytyczny, Kamil czuje się fatalnie Ernest zostaje zatrzymany

Gość Mark+Iza
dlaczego wypuścili ernesta?

a kto wlasciwie zabił tą laskę? no i chcialam zapytac jak rozumiecie postac michała? jako takie niewiniątko czy raczej jako fałszywego, zakłamanego umiejącego dobrze grać? bo ja w sumie nie wiem jak mam interpretować tę postać..

Gość co za masssakkkra
eh ten michał to taka ciapa ze masakra, patrzeć na niego nie mogę, ani grać nie potrafi ani co. Igora - jako postać którą gra nie lubie - bo wiadomo, jest "zły" manipulator itp ale jako rola do odegrania mu wychodzi, a Michał....hm niby taka bujna przeszłość a sie zachowuje jak z koziej dupy trąba taki rozmemłany (jestem dopiero przed 40 odcinkiem)

Gość patrycje zabil taki koles od
narkotykow,juz go maja. mi ogolnie nie podoba sie gra tego aktora(Michala) tragedia,mysle ze jakby mi kazali grac to podobnie bym odgrywala taka role-czyli beznadziejnie.nie iwem czy on ma jakies stuudia aktorskie?

Gość co za masssakkkra
hehe no ja nie chciałam nic mówić, ale mi się wydaje , że ja bym to lepiej zagrać potrafiła :D już myślałam, że to ja wydziwiam czy coś, ale na szczęście nie jestem jedyna, której nie podoba się gra aktorska Michała, czyli coś w tym musi być...a na prawdę nie jestem wybredna jeśli chodzi o grę aktorów w tych zwykłych naszych serialikach, ale ten Michał jest strasznie irytujący.

Gość Mark+Iza
też zaoważyłam że ciążko się na niego patrzy. jego gra jest męcząca dla widza. jakiś taki nijaki :-P

Gość Mark+Iza
za to podoba mi się Monika. Jej rola też jest ciekawa a ona potrafi pokazać emocje.

no Monika tez mi sie podoba,ale w sumie nie wiem czy to nie ze wzgledu na zwykla sympatie do Oli Wozniak. ale wiecie,ja nie znam tego aktora co gra MIchala-moze ktos go gdzies widzial oprocz L.z. moze on tak wlasnie ma grac?denerwowac i meczyc? :P

Gość masssakkrraaa
do patrycje zabił taki koleś - wiesz, też się zastanawiałam nad tym, że może ma tak grać, ale szczerze nie kojarzę go z innych seriali.... no ale jest irytujący okropnie. A Monika to ta trzepnięta od salonu?? hehe no tak jako rola do odegrania super jej to wychodzi. Aczkolwiek w życiu bym z taka babą upierdliwą czepialską i bojącą się tylko o to co ludzie powiedzą nie wytrzymała. ja podziwiam tego jej doktorka że jeszcze z nią wytrzymuje :) no ale gra jej wychodzi super :) jednak serial jest ten łatwy do przewidzenia. założę się, że doktorek z klarą będą mieli romans ( o ile już nie mają bo nie jestem jeszcze na bieżąco).

Klara ma romans z doktorem, ale on wrócił do żony, ta tak ciągle obwinia go o wszystko, żona ma trudny charakter, wcześniej w małżeństwie było źle, syn widział jak ojciec całował się z inną kobietą, ma żal do niego, kocha siostrę kochanki

a mi sie wydaje czy on sklamal Monice,ze sie przespal z Klara tylko raz?bo mi sie wydaje,ze chyba wiecej razy.Bardzo mnie zaskoczyla spokojna reakcja na wyznanie,ze maz ja zdradza(no niby cos widziala),myslalam,ze jak on jej to powie prosto w twarz bedzie jakas wielka klotnia,rekoczyny,no nie wiem cokolwiek,a ona w sumie zachowala sie tak jakby nic sie nie stalo.Tak to sie kloci strasznie o wszystko a teraz taka potulna,moze juz nie kocha Leszka?

Gość Ernest dostał po gębie
od policjanta, mało temu gnojowi jeszcze? niech bydlak zginie w jakiś porachunkach byłby spokój

Gość Mark+Iza
szkoda. serial konczy sie. ostatni odcinek bedzie 31 pazdziernika :-(

Gość dlaczego kończą taki
wspaniały serial nie rozumiem tego:(

Gość seriaalexx
Linia życia sezon 2 odcinek 31 (94) online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Linia_zycia_odcinek_31 Klara dowiaduje się od Ewy prawdy o Kupczyku.Niedługo potem Ela Kupczyk mdleje na stanowisku hostessy +Lamparta+ u Ewy. Zostaje przewieziona do szpitala. Okazuje się, że zemdlała z powodu obrażeń wewnętrznych, na skutek których trzeba jej usunąć śledzionę. W szpitalu Ewie udaje się przekonać Elę, by zeznawała przeciwko ojcu. Kupczyk przychodzi do szpitala. Nie zostaje wpuszczony do córki. Tomasz myśli, że Violetta umówiła się z klientem i chce ją +nakryć+. Niespodziewanie odwiedza Violettę. Zostaje na kolacji. W tym czasie do Violetty przychodzi administrator budynku - Marian -po czynsz. Tomasz jest pewien, że to alfons... Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/

Gość Mark+Iza
pierwszy raz spotkałam sie z taka reakcja ojca. skoro sam wychowuje córkę to prędzej spodziewałabym sie, że może ją molestować ale bić własne jedyne dziecko ? coś mi tu nie gra.

Gość Mark+Iza
szkoda że 31.10 będzie ostatni odcinek.

Gość sddadad
dzis byl ostatni odcinek? szkoda;(

Gość Linia życia sezon 2 odcinek 40
Linia życia sezon 2 odcinek 40 (103) online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Linia_zycia_sezon_2_odcinek_40 Leszek wraca do szpitala po spotkaniu z Klarą.Ku swojemu zaskoczeniu spotyka w pracy Monikę. Była żona robi na nim piorunujące wrażenie. To jest zupełnie inna Monika, zachowuje się inaczej niż zwykle. Jest nad wyraz wyluzowana. Leszek i Monika długo rozmawiają o wszystkim, prawie flirtują. Tymczasem Ewa dowiaduje się, że Irena za jej plecami chce zatrudnić Cezarego do ich reklamy. Ewa robi scenę Igorowi, ale Cezary sam rezygnuje ze współpracy. Natomiast Andrzej proponuje Alicji wyjazd do Londynu. Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/