Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie ja 26

Jutro dzien kobiet, zerwalismy miesiac temu, wysylac jej zyczenia?

Polecane posty

Gość taki sobie ja 26

jak w temacie. Wypada?

Gość Niechcetesknic
tak. z przymruzeniem oka takie, a nie jakies mega powazne

Gość jak widac u nas jeszcze wiosna
jesli chcesz ja odzyskac, to tak

Gość Boska Kinga
zależy od powodu rozstania. Myślę jednak ze jak najbardziej powinienes jej je wyslac

Gość taki sobie ja 26
Odrobine sie boje jej reakcji. Bylismy razem prawie 3 lata. Rozstalismy sie, bo ona myslala ze ja zdradzilem.. nie zrobilem tego, ale ona juz nie potrafi mi zaufac

Gość taki sobie ja 26
Moze pomozecie w napisaniu jakis zyczen? nie chcialbym byc zbyt dosadny, ale tez nie rozczulac sie zbytnio.. nawet nie wiem co u niej slychac, moze spytalbys sie przy okazji? a moze poprostu zadzwonic?

Gość taki sobie ja 26
*spytałbym sie

Gość Niechcetesknic
napisz jakies luzne zyczenia. zadnych wierszykow, zadnych wczutek cos z przymruzeniem oka. jak znajdziesz fajne to mozesz tez mi tu wkleic :D

skoro zerwała to po chooj wysyłać? ona nie jest twoją kobietą żebyś jej coś wysyłał

Gość nie wysylaj jej nic
olej suke:classic_cool:

Gość jak widac u nas jeszcze wiosna
Słałbym Ci co dzień kwiatów bukiety, bo nie ma drugiej takiej kobiety! Lecz dziś dzień szczególny, więc przyjmij życzenia, niech znikną wszystkie Twoje zmartwienia, niech szczęście i miłość Twe serce wypełni, niech każde marzenie Twoje się spełni. Wyjątkiem jesteś w tym wielkim świecie, należą się kwiaty takiej kobiecie :classic_cool:

Gość taki sobie ja 26
to kobieta ktora kocham, wiec nie wyrazaj sie tak o niej. dalem jej powody, a raczej los zorganizowal tak zbiegi okolicznosci, ze mogla mi nie wierzyc. znam ja i rozumiem jej decyzje, bylo wiele prob powrotow ale pozniej tylko klotnie.. chcialbym moze utrzymywac z nia dobre stosunki, ale czy to nie za wczesnie? chyba za bardzo tesknie za nia

jak widac u nas jeszcze wiosna - te sa dobre :) No twoja decyzja... ale wydaje mi sie, że życzenia to nic złego, ona jest kobietą, więc sie jej w ten dzień zwyczajnie należa... To może byc tak po prostu, bez podtekstów...

mam taki sa problem ja chyba swojej wysle bo to swiadczy o tym ze nadal pamietam

Gość taki sobie ja 26
"niech milosc twe serce wypelni" hmm ten wers i caly wierszyk chyba w obecnej naszej sytuacji zabrzmialby z ironia..

w zasadzie nie wtracam sie w takie rozmowy ale jesli ja kochasz to walcz o nia proste jak slonce:) powodzenia

czemu z ironia?? To znaczy, że jej dobrze zyczysz, żeby miłośc wypełniła jej serce... skoro ja kochasz, to chcesz przede wszystkim, żeby była szczęśliwa, a jeśli będzie szcześłiwa z kimś innym... trudno... ale tego jej zyczysz.

mowisz walcz ale u mnie z kazdym telefonem bardziej ja odpycham np

oczywiscie jak to sie mowi do tanga trzeba dwoja wiec ona tez musi kochac bo jesli tak nie jest no to niestety na sile sie nikogo nie uszczesliwi

Gość taki sobie ja 26
a moze wyslac jakiegos krotkiego np: wszytskiego najlepszego z okazji dnia kobiet, pamietam o wszystkim co dobre i chcialbym zebys i ty tak nas wspominala" nie za ckliwe? moze tylko "wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet, duzo szczescia i usmiechu na twarzy, ktory tak lubie" ?

Gość Podły_Paweł
jak jej wyślesz to jesteś dla niej frajerem i cipą najlepiej to jeszcze jej bukiet kup i czekoladki

Gość taki sobie ja 26
no nie jestem tego pewien. nawalilem, ale tesknie, jednak ona nie wie co ma myslec, sadze ze duzo przezemnie wycierpiala i dlatego nie wiem czy warto jej zawracac glowe smsem i od nowa przypominac o sobie.. z drugiej strony bylismy tyle ze soba, jestesmy dorosli, a jako kobiecie mysle moze byloby milo dostac sms , szczegolnie ze minal dopiero miesiac

Gość malinianka83
wiesz co, na początku grudnia facet mnie niesamowicie zranił, ciężko mi się było pozbierać. No a na Święta - nie widzieliśmy się do tego czasu, dostałam od niego życzenia: "miłości w sercu"... to nie był dobry tekst ech. Nie od niego, po tym co mi zrobił. Więc lepiej o miłości jej nie pisz ;)

ja tam do swojej napisze chodz mialem sie nie odzywac to napisze to tylko sms a pamiec sie liczy

Gość taki sobie ja 26
a co jej napiszesz? bo jakos nie wiem jak obrac slowa

poprostu wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet i tyle nie bede sie rozpisywal niech widzi ze jestem facetem ale pamietam

Gość taki sobie ja 26
napisze do niej jutro, pewnie jakos do 18, pozniej moze juz byc za pozno ;)

jak chcesz sie wygadac pogadac to mozemy na gg bo widze mamy ten sam rpbolem kolego