Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietaaaa

Średnia długość penisów w poszczególnych krajach, tabelka.

Polecane posty

ale dla Polski jest podany wiek 36,5 . to troche zaniża wynik - nie sądzisz . kogo oni ankietowali - posłów? :p

Jankesa a z wiekiem zmniejsza się długość? Tego jeszcze nie słyszałam. Że kąt erekcji to wiem, ale długość chyba jest taka sama. Czy chodzi o to, że młodsze pokolenie ma dłuższe?

nie, chodzi o to ,że im mniej uzywany to zanika . i to sie sprawdza .

Gość tyle ze kongo
self reported to juz bardziej mozna wierzyc w ekwadorskie pytongi :D

Gość vfcssv
nie, chodzi o to ,że im mniej uzywany to zanika . i to sie sprawdza . ] :D :D :D :D :D tak jak mozg widocznie, bo na twoim sie potwierdza ta teza :D :D :D koreanczycy to biedni sqrwysyni jednym zdaniem :D podobno hindusi maja maly sprzet ale wiedza ja uzywac a koreanczycy? nie dziwota ze zolty narod wymysla takie zboczone anime i mangi jak to posuwaja prawie dzieci czy ponizaja kobiety, normalnej kobiecie to by sie przykro na widok takiego fiootka zrobilo :D

Czyli średnia dla Europy to 13-14,5 cm wg przeprowadzonych badań, bo tych self-measured nie ma co liczyć, każdy sam sobie zawyża. W sumie to może doczekamy się seks turystyki kobiet z Azji do Europy:) bo tamtejsze Panie będą chciały skosztować większych rozmiarów niż 9-10 cm.