Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jewgieniej jebiedrewienko

Koniec Mariny Łuczenko

Polecane posty

Marina udziela wywiadu i pogrąża sie z każda sekundą. http://www.wideoportal.pl/site/items/4769 1:11 "Kto sie teraz zajmie twoja kariera?" tu w oczach Mariny pojawiaja sie łzy i pada odpowiedz nie na temat..przez kolejne dwie minuty walczy ze soba zeby sie nie rozpłakać :/ Droga Marino..jest cos takiego jak mowa ciała..jestes przerazona, zagubiona, opuszczona, załamana. To ze tak desperacko probujesz sie bronic (co ci nie wychodzi) moze swiadczyc tylko o twoim totalnym upadku..lepiej by bylo dla ciebie gdybys nigdy nie udzielila tego wywiadu. Nie doceniłaś odbiorców tego wywiadu..to inteligentni ludzie wiesz? Plotke o Royensie puscilas sama bo nikt nie interesowal sie profesjonalna opieka nad toba..pozytywny PR nie pomogł :D to koniec..malowanie pazurków nie wystarczy, trzeba cieżko zapierdzielac na sukces, zwlaszcza jak sie jest debiutantem..otrząśnij sie kobieto ..zadnej plyty nie wydasz. wróc do szkoly poki jestes mloda,moze jeszcze zrobisz kariere w jakims banku.

nawet mi jej szkoda

Gość uuuuuupuppuuuuuuuuuup
no cisza o niej

Gość zakochana w nim do szaleństwa
Janusz Korwin Mikke?

Gość em ce kwadrat
a ja tam nie rozpaczam

Gość lece do apteki po plyn lugola
tez nie zamerzam rozpaczac po marince ale jest to rzeczywiscie ciekawe jako zjawisko. Jest to smieszne i tragiczne zarazem. Shołbiznes miażdzy ludzi, pozera ich i wysrywa. Jesli ta kobieta nie znajdzie kogos kto jeszcze w nia uwierzy i to w miare szybko, jedyne co jej pozostanie w zyciu to praca na kasie w biedronce. tylko czy ta opani marina wyobraza siebie w takiej roli? czy obrudzi rece w uczciwej robocie? Czy jest na to za dobra? jest to tragedia z jej punktu widzenia.

Gość Chlopak 19 lat ....
Ona jest ....PRZEPIEKNA....cudowna. Brak slow. Zobaczcie lochy , jak wyglada 10/10.

Gość Chlopak 19 lat ....
Zazdrosne poleczki....zal wam dupe sciska, ze dziewczyna moze tak wygladac??

kochany gdybys ty mial tyle tapety tez bys byl piekny

nikt nie kwestionuje jej urody tu trwa rozmowa o bezlitosnym szołbiznesie kobieta podjela nieodpowiednie kroki i jest skonczona w branzy byla ladna ale za glupia i zbyt leniwa

Gość Chlopak 19 lat ....
........zylka mi zaraz peknie. Kazda dziewczyna ma mniej wiecej tyle samo tapety i nie pierdol. A poza tym mam to w dupie ,ze ona ma duzo tapety. Ty chocbys zuzyla pol sklepu z kosmetykami nie bedziesz wygladala jak ona.

chłopcze jestem piekna kobietą i nie mam na tym polu zadnych kompleksów, nie zarzucam jej braku urody. jest to piekna dziewczyna..ale skonczona i to wlasnie to jest tematem rozmowy.

zarzucam nam ze jej zazdroscimy..a przeczytales o czym rozmawiamy? rozmawiamy o tym ze sytuacja w ktorej znajduje sie marina jest nie do pozazdroszczenia. Prosze nie irytuj sie i nie odchodz od tematu.