Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcie kochającą mamusie

uratowaliśmy kota to i jego tez !wierze w to !

Polecane posty

Gość no widziałam to juz
szkoda słów...

Gość klyn
zlamanego grosza tym darmozjadom nie dam!

Gość wypierdolić w kosmos
z pożytkiem dla społeczeństwa ....:O trzeba to nagłasniać ,zeby takie ku rwiszony nie miały życia !😡

Gość podobno juz materiał dotarł
na kontakt 24 i chyba dorota zawadzka tez cos tam działa Ale nie wiem czemu prokuratura umywa rece !?:O prokurator tez może leje swoje dzieci hooj !!!

Gość no jesli ma znajomości to tym
bardziej trzeba tvn zawalić meilami w tej sprawie juz oni wywloką kto ma i co ,gdzie ...:O

Gość kobieta sobie nie radzi
trzeba ja wziac do psychologa

Gość do psychologa póżniej
a na początek solidny wpier dool tak na otrzeżwienie -przeciez to furiatka .....załuje ze to odsłuchałam .Gorzej jak na spacerniaku w pierdlu :O

Gość piszcie piszcie
do polsatu , tvn-u, i gdzie tylko można. Tylko tak mozemy pomoc temu dziecku!!!!!

Boze, nie dalam rady calego odtworzyc....co to za matka...wszystko sie we mnie gotuje.

Gość zaraz zwymiotuje
co za szmataaaaaaa

Gość kobieta sobie nie radzi
straszne jest to,smutne,smutne, dziecko zabrac matke na leczenie

Gość popłakałam sie co to dziecko
musi czuć .Ktoś kto powinien go bronić ,chronić otaczać miłościa ,pastwi sie nad nim !Nie ma poczucia bezpieczeństwa biedak

Gość agsasss
Ile jej dajesz pieniędzy ,jak ja traktowałeś gdy była twoją żoną ,co jej zrobiłeś?????

Gość gdyby to był mój syn sory ale
nie bawiłbym sie w nagrywanie filmów czy podsłuchy ZAPIERDOLIŁBYM TAKĄ SUKE ....

Gość no to z tym mlekiem to chyba
gorsze :O

Gość dlaczego aby prowadzić auto
trzeba mieć pozwolenie? Niektórzy powinni miec pozwolenia na dzieci :!!!!!

straszne, biedne dziecko:( Jak najszybciej trzeba je jej odebrac,i macie racje naglosnic sprawe, jak telewizja sie tym zajmnie to bedzie po babie, nawet znajomosci jej nie pomoga.

Gość to są słowa ojca chłopca
" postanowienie o umorzeniu dochodzenia w sprawie: fizycznego i psychicznego znęcania się nad Szymonem J. poprzez bicie po twarzy i pośladkach, zmuszanie krzykiem do określonego zachowania oraz używanie wulgaryzmów w okresie od stycznia 2008 do stycznia 2011, tj. o czyn z art.207 par.1 KK - na podstawie artykułu 17 par.1 pkt 1 kpk - wobec braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu." Podpierając się tym postanowieniem, przedstawiam opinii publicznej sceny z życia Szymona, kiedy to jego nieobliczalna matka znęca się nad nim fizycznie i psychicznie. Wg prokuratury przedstawione przeze mnie tutaj nagrania nie zawierają treści wulgarnych ani przemocy. W myśl prokuratury, upublicznienie tego nie stanowi łamania prawa.

Gość prokurator pewnie sam
praktykuje w swoim domu takie czyny !!!Skoro dla niego to TAKIE NIC ! ja pier doole :O JUZ SIE PEWNIE DZIENNIKARZE Z TVN WEZMĄ ZA TAKIEGO PROKURATORZYNE i jak zwykle bedzie spierdalał tylnymi drzwiami i zasłaniał morde ...BO PEWNIE NIE MA SE NIC DO ZARZUCENIA ! a jak rodzina kochająca sie ale biedna to drą mordy zabrać dzieci a tu mała szkodliwość czynu ! Czy to jeden i ten sam kraj ?

Gość w gacie mogła se nalac tego
mleka franca jedna ....ojjjjj gdy tylko sie dowiemy gdzie mieszka ta zdzira /.....

jak uslyszalam haslo : zeby mi tylko krew nie leciala to az mi sie slabo zrobilo;/ nie no tak jak autor napisal..uratowano kota pieska przed znecaniem trzeba dziecku pomoc!!!!!!ta kobieta jest nieobliczalna...!!!!!!!! tato Szymona-rob cos z tym bo ktoregos dnia stanie sie tragdedia..

Gość tato szymona robi co może
wymyśl co zrobić, mądralo

Gość myśle ze ojciec w akcie
bezradności wrzucił nagranie do sieci ... to takie wołanie o pomoc skoro jak pisze prokurator nie dopatrzył sie znamion przestepstwa ... to facet chciał aby wszyscy zobaczyli jak sprawiedliwy mamy sąd ... a gdyby sie cos stało to jezdziliby po ojcu ze nic nie zrobił .A co ma robic jesli prokurator ma w doopie co wyrabia sie z tym dzieckiem ? Chłop poprosił o pomoc właśnie nas internautów ! Moze choć tyle pożytku z tej kafe !!!!! Nagłasniajmy ,krzyczmy ile sie da niech sie wszyscy dowiedzą DAWAC TU TEGO PROKURATORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAWAC TU TEGO PROKURATORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAWAC TU TEGO PROKURATORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie musisz byc ironiczny/ironiczna ze on robi co moze bo tyle to ja tez wiem. ja wiem jedno ze jakby to moje dziecko bylo to przysiegam poszlabym tam i zabrala je chocby sila.. :(((((( a rzecznik ochrony praw dziecka???moze niebieska linia-dla ofiar przemocy domowej moze tam mu cos pomoga...eehhh po prostu w glowie sie nie miesci takie zachowanie do kilkuletniego chlopca..

powyzszy post byl do osoby: tato szymona robi co moze. zgadzam sie ze to taki akt rozpaczy tegp faceta.ale z drugiej strony jak mozemy pomoc???wysylac zawiadomienia na policje o tym nagraniu????? ja bym chetnie pomogla ale nie wiem jak...chyba z tym zgloszeniem to jedyne dobre wyjscie.