Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rottana

**Nam się udało 2011** temat dla przyszłych mam

Polecane posty

Gość rottana

Witam kobietki, zakładam nowy znany temat dla kobiet którym się udało zajść w ciąże albo dalej się starają , bo wiadomo że do strych tematów ciężko się dołączyć a wiele z nas ma pytania w związku narodzin i przebiegu ciąży. zapraszam i życzę miłej pogaduchy:) Ja z moim mężczyzną staraliśmy się o dzidzie krótko bo tylko 4 miesiące, a teraz już jestem w 11 tygodniu. Radość niesamowita;]

Gość uppppppppppppppp
4 miesiące to wcale nie tak krótko:P

Gość rottana
no nie którym udaje się za pierwszym razem, mówiąc krótko miałam na myśli pary które starają się po kilka lat takich jak moja siostra (3lata starania) albo moją mamę (10 lat starań)

Gość thaisse80
4 miesiace to okey:)) Ja sie staralam 4 lata ale udalo sie, bo mam teraz cudowna coreczke no i sie zastanawiam teraz nad drugim dzieciaczkiem. Powodzenia.

Gość uppppppppppppppp
to jakby się człowiek porównywał do takich to i dla niego 2 lata byłoby szybko.

Gość rottana
thaisse80----> to cudownie, ważne że się udało;] a jak dałaś na imię córeczce?

Gość thaisse80
coreczka nazywa sie Vittoria. nie jest to polskie imie bo mieszkam za granica i tatus nie jest Polakiem.

Gość rottana
hahah ale zbieg okoliczności, my dla dziewczynki wybraliśmy imię Wiktoria:D a jak będzie chłopiec to prawdopodobnie Maciek:) ale to będzie wiadome za miesiąc o ile dzidzia zechce pokazać co ma między nogami:D:D:D

Gość thaisse80
:)) nam nasza vittoria ujawnila swoja plec dopiero w 6 miesiacu. wczesniej sie wstydzila pokazac co ma miedzy nogami. natomiast w 6 miesiacu jak juz pokazala sie w calej okazalosci to non stop trzymla otwarte nogi. gin nazwal ja mala bezwstydnica:))

Gość rottana
hahaha:D fajnego lekarza musiałaś mieć;] chciałabym jak najszybciej wiedzieć żeby zacząć sie przygotowywać:) wczoraj robiłam z kumpelą zakupy bo za 10 dni rodzi i aż mnie kusiło żeby już coś kupić:D:D

Gość thaisse80
no na lekarza nie narzekam, jest dobrym specjalista choc bierze sporo kasy. na poczatku wydawal sie byc ponurakiem ale im dluzej chodzilam do niegoo tym byl bardzij skory do pogawedek. teraz w sobote bylam u niego na kontroli i narobil mi ochoty na drugiego dzieciaczka:))

Gość rottana
bardzo dobrze niech cię namawia,nie ma na co czekać;] mój lekarz z każdą wizytą też się co raz bardziej otwiera:) ale na szczęście dużo ze mnie nie zdziera.

Gość thaisse80
Najwazniejsze by maluszki rosly nam zdrowo i sie dobrze chowaly:)) Teraz narzekam ze te 100 euro to sporo (np teraz za wizyte u pediatry bulimy 60 euro) ale prwda jest taka, ze zaplacilabym nawet wiecej byle moja ciaza byla dobrze prowadzona. Nasze dzieciaczki sa warte wszystkiego:)) Ty wolalabys chlopczyka czy dziewczynke? I jakie sa Twoje przeczucia?

Gość rottana
jak wiekszość mam chciałabym mieć córeczke, i coś czuje ze tak będzie ale jak wyjdzie chłopak to będę tak samo kochać. w sumie to mało ważne, tak jak mówiłaś ważne zeby było zdrowe;] tego chce najbardziej.

Gość thaisse80
Dokladnie:)) najwazniejsze by bylo zdrowe. ja na poczatku ciazy czulam sie bardziej na chlopaka no a wyszla corcia. teraz sie smieje ze fajnie bylo jakby wyszedl braciszek by tak bylo do parki. ale jak vittori przyjdzie miec siostrzyczke tez sie nie obraze:))

Gość rottana
miło było ale musze brać się za obowiązki domowe;] życze powodzenia w staraniach;]

Gość rottana
dzieńdoberek, chce ktoś dołączyć się do mnie?

Gość Mama Piotrusia
cześć dziewczyny:-) gratuluję wszystkim przyszłym mama !!:-) Jestem styczniową mama 2011 Mamy prośbę z Piotrusiem jak byście mogły zagłosujcie na nas w konkursie ostatnim razem się nie udało może teraz się uda:tak::tak:Byli byśmy wdzięczni z góry dziękuję:-) ----> pl.lennylamb.com/user/show_photo/3466