Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marko1713

przyczepiła się do mnie 18-latka

Polecane posty

Gość marko1713

przyczepiła się do mnie 18-latka jestem żonaty mam 25 lat a przez tą dziewczynę żona mi robi awantury a nie chcę żeby się denerwowała z powodu tej panienki bo jest w ciąży. Do tamtej dziewczyny nie docierają żadne argumenty

a bardzo sie przyczepila? psy polewa sie zimna wodą w takich sytuacjach, z Toba to nie wiem co zrobic

Nie odpisuj, nie oddzwaniaj, ignoruj... Ale wcześniej powiedz Jej wprost, że nic między Wami NIGDY (wyraźnie podkreśl to słowo) nie będzie, że kochasz żonę, niedługo zostaniesz ojcem, jesteś szczęśliwy i poproś żeby tego nie burzyła jeżeli faktycznie Jej na Tobie zależy. Dodaj, że jesteś pewien tego co mówisz, masz tego pełną świadomość i NIGDY nie zostawisz żony i dziecka dla żadnej innej kobiety. Wytłumacz Jej, że jest młoda, znajdzie sobie kogoś idealnego dla siebie, bez żony i dziecka i wtedy będzie na pewno szczęśliwsza niż wiążąc się z żonatym mężczyzną. Zapytaj się Jej także czy potrafiłaby żyć z myślą, że zniszczyła czyjeś małżeństwo, że dziecka pozbawiła ojca. Czy potrafiła by dzielić życie z mężczyzną którego kocha, widząc, że nie jest z Nią szczęśliwy i wiedząc, że pozbawiła Go najcenniejszej w życiu wartości- rodziny. Następnie zacznij ją ignorować. Wszystko Jej wyjaśniłeś, powiedziałeś jak to wygląda z Twojej strony więc czas uświadomić, że będziesz tryzmał się tego co powiedziałeś- nie odbieraj telefonu, nie odpisuj na wiadomości, nie rozmawiaj z nią (jak do Ciebie podejdzie gdzieś to powiedz, że nie możesz rozmawiać, śpieszysz się itp.). Wkońcu zrozumie... Nie narażaj własnego związku na rozpad... nie pozwól stresowac się żonie w Jej obecnym stanie i nie pozwól żeby przed narodzinami maleństwa zepsuła się w domu atmosfera, żeby pogorszyły się Twój kontakt z żoną przez jakąś nastolatkę, która jak widać nie dojrzała jeszcze do wstąpienia w prawdziwy związek. A czas zrobi resztę- pomoże jej zapomnieć, załagodzi ból...

Gość Kikakikka
:D

Gość kskskkssks
prowo niepotrzebnie sie produkujesz

Gość marko1713
DO krolewna rozmawialem z nia raz byla chwila ciszy i spokoju ale ta cisza trwala niecale 2 miesiace a potem zaczela wypisywac rowniez do mojej zony glupoty chce tylko zeby sie odemnie odczepila ale zadne argumenty do niej nie docieraja nic

Gość ruchhuuuuu
Bzyknij ją i bedzie happy :D

Gość karolusiaaaaaaaaaa
a skad ja znasz????

Gość Tristan123
zagroź policją- to jest stalking- młode kretynki takie sa , czasem dopiero policja je studzi

Gość marko1713
nie chce jej bzykac bo nie po to sie zenilem zeby teraz na boki latac swiety nie jestem to fakt ale skoro juz mam ten slub to po co psuc sobie i jej zycie nie narzekam mam mloda zone i mi znia dobrze nie potrzebuje jakichs przygod na lewo

Gość kobietka000
tak bez powodu się przyczepiła, no wybacz...albo cos bylo i to ukrywasz albo dałes jej jakies znaki (przyzwolenie) że jestes zainteresowany, tyle że nie przewidziałeś tego co masz teraz

Gość marko1713
wlasciwie jestesmy z jednej miejscowosci na poczatku zaczela wchodzic na moj profil na nk pisac a pozniej ktos podal jej moj numer

Gość Tristan123
" tee śwqirusko" - codziennośc z Tobą musi byc straszna- uroda ma to do siebie że się opatrzy dość szybko a zostaje pustota-współczuję partnerowi . Ale cóż, behawior chwilowo kazdego zaslepia...

Gość marko1713
kobietka000 napisalem wczesniej ze swiety tez nie jestem na poczatku wszystko bylo ok pisala do mnie esa co tam to odpisywalem hej nic ze albo jestem w pracy i nie moge prowadzic konwersacji albo ze jestem z zona czy takie pisanie twoim zdaniem jest robieniem nadziei na cos wiecej nie sadze

Gość Tristan123
laska jest bezczelna i stuknięta, naczyta się bravo i tyle. Jeśli zona wie to radzę skontaktowac sie z rodzicami dziewczyny lub nasłac na nią dzielnicowego- jak jej trochę wstydu narobisz odechce jej się durnot

Gość Tristan123
naczytała*

Gość Tristan123
ciekawa czy matka i ojciec tego niedomytego dziewczątka będą zachwyceni faktem, że ich córka osacza faceta, który ma żonę w ciąży która się tym stresuje. Zwłaszcza matka będzie zadowolona z takiej córki. Autorze- nikt nie powinien dawać się wmanewrowywac w takie sytuacje- nic do cholery nie zrobiłes- sms zwykły czy uśmiech jeszcze nie daje przyzwolenia na takie zachowania gówniary.

Gość marko1713
zgadzam sie z toba i najwyzszy czas porozmawiac z jej rodzicami bo to jest meczace mam tylko nadzieje ze jej rodzice sa ludzmi powaznymi i zrobia z tym cos bo jezeli nie to chyba zostanie policja jako jedyne wyjscie z tej sytuacji

Gość jak to poco ????
Bo autor to kretyn i ma schizy ;d:D:D

Gość kobietka000
kłótnie z zona powiadasz? wiadomo, jak wtargnie brak zaufania to po waszym związku, jesli to tylko bylo pisanie proponuje rozmowę z zoną, wybrac sie do domu małolaty ,pogadac z mamusią i tatusiem i zrobic z nia porzadek, kategorycznie i raz na zawsze uprzedzając przy tym że jesli się nie odczepi to zgloszą nekanie na policje

Gość Tristan123
trzy lata swirusko to akurat tyle, by chłopina zaczął powoli się budzić:-) Ale z drugiej strony puste do pustego ciągnie więc może wam się poszczęści:-) Jednak autor nie chce się wiązać z 18 letnią pindzia a chce się od niej uwolnić zauwaz:-)

TEE ŚWIRUSKOO Archaiczne przekonania? Skoro facet chce się ulwolnić od tej nastolatki i nie chce mieć z Nią nic wspólnego tzn. że zależy Mu na żonie i dziecku. Ciężko Ci to zrozumieć? To, że zniszczyłaś czyiś związek świadczy tylko o Tobie, a Twój narzyczony najwyraźniej nie jest nic lepszy skoro Tobie uległ. Facet prosi o rady jak sobie poradzić w tej sytuacji z natrętną gówniarą, a ja Mu takiej rady udzieliłam. Nie podoba Ci się ona, to daj lepszą.

Gość Tristan123
oj świrusko chyba nie przemilczał... chyba ma po prostu odrobinę wiejcej oleju w glowie od twojego misia. Własnie dlatego, że nie przemilczał ma szansę uwolnic się od malolatki. Zycie codzienne z małolatą hahahaha:-) ( bez urazy) :-)

Gość marko1713
napewno niczego nie przemilczalem bo co mialbym to robic nie jestem facetem typu mam zone ale jakas pana sie lepi jak mucha to sobie skocze w bok bo gowniara ma taki kaprys chyba logiczne jest to ze gdybym nie kochal swojej zony to bym z nia nie byl i latal za panienkami zeby sobie pobzykac !! zona mi wystarcza i tak jak ktos napisal wyzej ze jak urodzi to mi sie znudzi wcale nie musi tak byc a co tylko ja jeden na swiecie mam zone co mi dziecko urodzi inni tez maja i nie narzekaja na sex po porodzie