Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczna z problemem

Jak zwykle-facet

Polecane posty

Jesteśmy razem od 2 lat . Wszystko jest ok dopóki widujemy się co weekend (studiuje a on pracuje i w tygodniu nie mamy czasu ). Jako,że na weekendy zostaje sama na stancji to on przyjeżdża do mnie. Ale ostatnio jest coraz gorzej. Jak ja mam problemy to się nimi dzielę, bo uważam go za chłopaka i przyjaciela. A gdy problemy ma on,...brak słów. Milczy lub pisze ze zloscia. No ale to ja jestem zla i mam sie zmienic. Zaczynam miec tego dosc, bo czego bym nie powiedziala to "nie rozumiesz, nie wiesz". Nie chcę z nim zrywac bo kocham go i wiem, ze on mnie kocha ale to ze swoje problemy odreagowuje na mnie przerasta mnie

Gość terefererere
typowy kłamca!!

dlaczego kłamca?

Faceci tacy są.Czasami potrzebują tzw odmóżdżenia. Czyli, możesz sobie gadać, gadać, a do nich i tak nic nie dociera. Odpuść mu, te typy tak mają

Ale ja i tak z anielska cierpliwoscia czekam az łaskawie sam mi powie co sie stalo.nie zadaje miliona pytan itd. mam dosc :(:(:(

bo trzeba umieć rozmawiać (czego on chyba nie umie) a związek to nie tylko spotykanie się co tydzień.

Levi, a co Ty wiesz o związkach,że tak zapytam?Do każdego tematu musisz się wpierdolić?Idź na topik o ciążach specjalisto.