Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

seks nastolatków

Polecane posty

Dla normalnej kobiety będzie ważniejsze, czy jesteś porządnym facetem. Dla pustaka fakt twojego niedoświadczenia będzie miał znaczenie. A po co ci pustak?

Gość moim zdaniem wygląda pieknie
chyba przynajmniej a nie bynajmniej nauczcie sie pisać

Gość Mój narzeczony miał
23 lata kiedy przestał być prawiczkiem - ze mną. Wiesz, jak mi było miło, kiedy usłyszałam, że to właśnie na mnie czekał ?

dziewczyny, tu nie chodzi o to, że ja nie miałem dziewczyny, bo się szanowałem itp. Co ma szacunek do tego, żeby w moim wieku z kimś być? Wina jest po mojej stronie: jest nią moje nieudacznictwo na tym polu.

mój narzeczony: ale ja na nikogo nie czekałem. Winą było moje nieudacznictwo i nie zamierzam nikomu wciskać kitu, że całe życie na kogoś tam czekałem, bo to głupota.

oblubienica: nie wiem, mam jakąś blokadę w kontaktach z dziewczynami i ich unikam.

Prawda jest banalna - albo będziesz nad tym pracował, albo nic z tego:) Uświadom sobie, że żadna kobieta nie będzie się o ciebie starała jak Wokulski o Łęcką.

nie oczekuję, że któraś będzie się o mnie starała, ale ja naprawdę nie umiem podrywać. Czuję, że to nie dla mnie.

chodzi o to, że ja nie mam żadnego dośw. z dziewczynami, więc nie wiem, jak się do tego zabrać. Nigdy nawet nie pocałowałem żadnej dziewczyny.

Przyjdzie czas i na to, być może ona pocałuje cię pierwsza. Zwyczajnie - otwórz się na nowe doświadczenia,a nie podchodzisz do dziewczyny i od razu myślisz, że przecież nie umiem z nią rozmawiać. Nie rób durnych min, zwyczajnie - np. dokądś zaproś albo zacznij rozmowę na neutralny temat.

Oj, nie oczekuj, że podam ci złoty środek. Albo zadziałasz, albo niestety - samotność. I nie oczekuj sukcesów tak od razu;)

Gość znam wielu
a ją uważam że sytuacja jaką dotyczy Autora nie jest normalną. Znam kilka osób mniej więcej w Twoim wielu,które podobnie jak Ty nigdy nie miały dziewczyny,nie kochały się nigdy. Są to osoby na pozór normalne,ale do końca nie są. Kompleksy na pkt. Swojego wyglądu,mały zasób słów,brak pomysłu na życie..życie w swoim świecie że swoimi zabawkami-reasumując:pewnie jesteś nieśmiały,masz mało znajomych,zero przyjaciół i brak jakiegokolwiek pomysłu na związek. Sory jeśli urazilem.

nie, co ty, nie uraziłeś. W dużej mierze zgadzam się z Tobą, poza tym zasobem słów, bo mam raczej duży. Chciałem nawet studiować dziennikarstwo.

Gość Nie wyobrażam sobie w taki
"widocznie masz mały zasób słów skoro nie znasz słowa bynajmniej ;D" Sprawdź sobie dziewczę, co znaczy słowo "bynajmniej" a potem go używaj. Bo w takim kontekście, w jakim go użyłaś, zrobiłaś to niepoprawnie :)

Gość dharel87
a słyszeliście o tym przypadku gdzie 23-letnia Romka została babcią? buhhehehehe to jest dopiero odpowiedzialność tutaj to znalazłem http://nk.pl/sledzik/shout/4009789/28

Gość znam wielu
aha,jeśli więc nie nasz problemu że słownictwem,bez problemu powinieneś zaciekawic niejedną dziewczynę rozmowa..co wiąże się z tym że powinieneś się jej spodobać,następnie możesz ją zaprosić na jakieś piwko..-po 2,3 powinniście bardziej się otworzyć i spróbować przełamać barierę dotyku,a później to już z górki:)

Gość znam wielu
aha,jeśli więc nie nasz problemu że słownictwem,bez problemu powinieneś zaciekawic niejedną dziewczynę rozmowa..co wiąże się z tym że powinieneś się jej spodobać,następnie możesz ją zaprosić na jakieś piwko..-po 2,3 powinniście bardziej się otworzyć i spróbować przełamać barierę dotyku,a później to już z górki:)

widzicie, tu nie chodzi o to, że mam problemy ze słownictwem. Umiejętność rozmowy nie zawsze się przekłada na zainteresowanie płci przeciwnej. Co do tego, żeby uprawiać seks po alkoholu, w stanie delikatnie mówiąc rozluźnionym, to jest temu przeciwny. Nie upijam się i nie zamierzam tego robić. Takie mam zasady.

Gość ciekawy a masz kompleksy w
związku z tym, jak wyglądasz? Jesteś niski/otyły/pryszczaty?