Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa

Przykro mi troche

Polecane posty

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa

nie dostalam życzeń od mojego faceta. Tylko pretensje przez tel ,że do niego nie przyjadę jak mu powiedziałam ,że bede musiała wrócić popołudniu na egzamin bo bedzie długo trwał . a to mój ważny egzamin wieć zamiast mnie wspierać jakoś w nim to on mi jeszcze dokłada .. Rozmowa wyglądała tak - cześć wiesz co mam dzisiaj egzamin przeciagnie mi sie do popołudnia wiec nie wiem czy dzisiaj przyjade bo jedna trójka siedzi godzine średnio - aha to zajebiście to po co wogóle dzwonisz i mnie denerwujesz? Jak masz mnie denerwować to lepiej nie dzwoń.pa I co myslicie?

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
up

No właśnie - my myślimy, w odróżnieniu od kobiet, które zadają się z kimś takim, jak twój facet. Ja naprawdę nie wiem, skąd wy takich bierzecie:o

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
ale on ostatnio byłmiły bardzo nie wiem co sie z nim dzisiaj stało.. Fakt czasem potrafi byc chamski ,ale myslałam ,że mi złozy życzenia np ,a tu od razu pretensje i jeszcze się rozłączył I jeszcze nie rozumie ,że mam egzamin poprawkowy i nie powinnam się jeszcze przez kogoś denerwować dodatkowo bo i tak mam duzo stresu

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
Pewnie znowu wieczorem mi powie ,że ,, miał zły humor" zaraz siadam do nauki bo nie mogę zawalić egzaminu mimo ,że mnie zdenerwował

nie ma to ja związek gdzie kobietę facet traktuje jako dodatek do życia i zajmuje się nią kiedy ma na to ochotę

Gość no słowo daję
jakby ktoś coś takiego mi powiedział, to mocno by pożałował!

Gość nie ma to jak prawikowa ciota
udzielająca porad na babskim forum :classic_cool:

Naprawdę w moim otoczeniu nie ma takich facetów. A ty opisujesz okropną sytuację i piszesz - co o tym sądzimy. A co ty o tym sądzisz?:o Jakbyś była choć odrobinę bardziej pewna siebie i wymagająca, nie ściągnęłabyś takiego typa.

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
dzisiaj wieczorem mam kilku klientów i bedzie mi smutno :(

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
no słowo daje - może nic aż takiego nie powiedział żeby mnie to dotknęło ,ale same jego zachowanie sie było beznadzejne.. jednak długie zwiazki nie mają sensu chyba...nasz trwa 2 lata ,a raczej nasza znajomość ... i on już zdążył z idealu z charakteru zamienić sięw chama

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
z tymi klientami to oczywiście podszyw. Wiesz Oblubienica tylko problem polega na tym ,że on kiedys byłzupelnie inny .. i kiedys by sie tak nigdy nie zachował .. dobrze się maskował..

Długie związki? Ja z moim mężem jestem 13 lat i nigdy nie usłyszałam od niego nic, co by mnie obraziło. Nigdy. Pozwala sobie czasem nie docenić np. zupy, którą ugotowałam, wtedy walę focha i zjada grzecznie, aż się uszy trzęsą. Nigdy mnie nie obraził ani nie poniżył. Ja bym zrobiła awanturę - zobaczysz, kubeł zimnej wody na ten durny łeb.

Gość no słowo daję
ja nie toleruje takiego słownictwa, takiego tonu i ogóle. nie podoba się, to nie spada. ale ja wredna jestem i nie daję sobie w kaszę napluć, ot co. chyba, że zasłużyłam, ale to inna sprawa.

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
to Ci zazdroszcze.. ja trafiam czasem na takich to są na początku idealami, a potem wychodzi ich cała natura

Gość no słowo daję
Oblubienica, i tak ma być :)

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
A najgorsze ,że oni sie świetnie maskują więc nie wykryjesz od razu czy to cham czy nie .. zwykle po jakimś czasie to wychodzi nie wiem czy ja przyciagam chamkich facetów?

Gość no słowo daję
a kto na początku decyduje, gdzie idziecie na spacer, czy gdzieś indziej? pewnie oni? a Ty się podporządkowujesz?

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
właśnie nie np on się pytał napoczatku gdzie chce pojść itd i w ogóle był bardzo miły , dbal omnie , nawet jak bylismy tylko kochankami na początku znajomości Potem dopiero wszystko stopniowo zaczeło sie psuc..

Gość olgaaaaaaaaaaaaaaaa
chociaż popełniłam bład taki ,że od razu powinnam takie złe zachowania tepić i to ostro. nawet jak były to błahe rzeczy. bo na poczatku są błahe ,a poetem facet staje sie chamem.. Chociaż mysle ,że oni od poczatku byli chamami z drugiej strony tylko się maskowali tzn moi faceci miałam też takich co mnie szanowali do końca związku ,ale to były takie ,,związki" z liceum

Gość xjatojaxxxx
zachowal sie jak cham,aleee moze szykowal cos dla ciebie na wieczor,a okazalo sie ze cie nie bedzie,i mu nerwy puscily.. Co go nei tlumaczy oczywiscie z takich tekstow.